Мурашина гірка
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і ситний салат. При наявності всіх інгредієнтів приготуєте дуже просто і швидко. Пригощайтеся!
Цей салат можна подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді. Баклажани після 10 хвилин з сіллю потрібно віджати, інакше вони вийдуть водянистими. Смачного!
- Баклажан - 400 грам
- Язик відварний - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Майонез - За смаком
- Гірчиця зернова - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Баклажани вимийте і поріжте брусочками. Приправити сіллю і залиште на 10 хвилин.
Поріжте цибулю і підсмажте на половині масла 5 хвилин до прозорості. Перекладіть в чашу.
Мова поріжте соломкою. Додайте до цибулі.
Віджаті баклажани смажте на олії 8 хвилин. Додайте в чашу до цибулі і язика.
Повністю остудіть і додайте дрібно нарізаний часник.
Перемішайте і прикрасьте сіткою з майонезу і зерновий гірчицею.
Додайте зелень і відразу подавайте.
Смачного!