Рецепт Мурашина гірка фото

Мурашина гірка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Баклажан
Страви без випічки
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Дуже смачний і ситний салат. При наявності всіх інгредієнтів приготуєте дуже просто і швидко. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Цей салат можна подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді. Баклажани після 10 хвилин з сіллю потрібно віджати, інакше вони вийдуть водянистими. Смачного!

  • Баклажан - 400 грам
  • Язик відварний - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Майонез - За смаком
  • Гірчиця зернова - За смаком
  • Зелень - За смаком
мурашина гірка - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
мурашина гірка - фото крок 2
Баклажани вимийте і поріжте брусочками. Приправити сіллю і залиште на 10 хвилин.
мурашина гірка - фото крок 3
Поріжте цибулю і підсмажте на половині масла 5 хвилин до прозорості. Перекладіть в чашу.
мурашина гірка - фото крок 4
Мова поріжте соломкою. Додайте до цибулі.
мурашина гірка - фото крок 5
Віджаті баклажани смажте на олії 8 хвилин. Додайте в чашу до цибулі і язика.
мурашина гірка - фото крок 6
Повністю остудіть і додайте дрібно нарізаний часник.
мурашина гірка - фото крок 7
Перемішайте і прикрасьте сіткою з майонезу і зерновий гірчицею.
мурашина гірка - фото крок 8
Додайте зелень і відразу подавайте.
мурашина гірка - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти