Рецепт Салат «Fatuş» фото

Салат «Fatuş»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Помідор , Огірок , Лаваш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні ми зануримося в східну кухню. Не часто я це роблю, але всі продукти в холодильнику так і натякали мені спробувати щось нове і незвідане. Але виявилося, що смак навіть дуже знаком.

Опис приготування:

А все тому що ми будемо використовувати звичні овочі в рецепті. Тому обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати салат"фатуш" , який відноситься до ліванської і марокканської кухні. Його варіацій багато, так як історія страви довга. Я ж пропоную найближчий наших широт.

  • Помідор - 200 грам
  • Огірок - 200 грам
  • Редис - 150 грам
  • Болгарський перець - 150 грам
  • Ріпчасту цибулю червоний - 100 грам
  • Листя салату - 100 грам
  • Петрушка - 7 грам
  • М'ята - 5 грам
  • Оливкова олія - 70 мілілітрів
  • Лаваш, упаковка - 1 штука
  • Сік лимона - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
латук & Quot; Fatuş
Лаваш нарвіть руками і трохи полийте олією. Обсмажте його на сковороді або запікайте в духовці при 200 градусів. Остудіть лаваш.
латук & Quot; Fatuş
Помідори і огірок промийте і довільно наріжте.
латук & Quot; Fatuş
Редис промийте, і наріжте його пластинками.
латук & Quot; Fatuş
Перець також помийте. Видаліть з нього насіння, а потім м'якоть наріжте.
латук & Quot; Fatuş
М'яту і петрушку промийте, а потім подрібніть.
латук & Quot; Fatuş
Промиті листя салату нарвіть шматочками.
латук & Quot; Fatuş
Лук чистої і Мельк nashinkuyte.
латук & Quot; Fatuş
Займіться заправкою. Часник пропустіть через Часничниці. З'єднайте його з маслом, сіллю, соком лимона і перцем. Добре перемішайте складові.
латук & Quot; Fatuş
Всі овочі з'єднайте в салатниці. Залийте їх заправкою, а зверху додайте лаваш. Салат готовий! приємною дегустації!

Схожі рецепти