Рулети з баклажанів з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Ситний, оригінальний рецепт приготування рулетів з баклажанів з м'ясом. Якщо до вас прийшли несподівані гості, не хвилюйтесь, вас врятують смачні рулетики з баклажанів, які дуже швидко готуються!
Це простий рецепт приготування рулетів з баклажанів з м'ясом. Спершу баклажани обсмажуються на сковороді, потім закладається м'ясна начинка і формуються рулетики. Блюдо заливається томатним соком і відправляється в духовку. До столу подаємо в гарячому вигляді (хоча, вони смачні і холодними) прикрасивши овочами. Бачите як все просто. Хорошого дня всім!
- М'ясний фарш - 500 грам
- Баклажани сині - 1 кілограм
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - За смаком (петрушка і селера)
- Томатний сік - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Борошно - За смаком
- Хліб білий - 1 скибочку (скибочку)
Баклажани ретельно промийте, видаліть плодоніжки. Потім поріжте довгими тонкими скибочками.
Тепер слід замочити баклажани в підсоленій воді на 10 хвилин (1/2 ст.Л. Солі 0, 5l.). Після цього обсушити баклажани паперовим рушником.
Обваляйте скибочки в борошні.
Обсмажте в невеликій кількості рослинного масла, з двох сторін до золотистого кольору.
Приготуємо начинку для рулету. В одній ємності змішайте: фарш, яйце, пропущений через прес часник, дрібно порізані цибулю і зелень, замочений у воді шматок білого хліба без скоринки, сіль і перець.
На край підсмаженого скибочки баклажана викладіть начинку, загорніть баклажан в рулетик. Щоб рулет не розпадаються, закріпіть його зубочисткою.
Перекладіть рулетики у форму для запікання. Зверху залийте томатним соком, розведеним з 1, 5 склянкою води. Запікати 25-30 хвилин, температура 200 градусів.
Готово! Смачного!