Рулет з кремом
(покроковий рецепт з фото)
Напевно кожна господиня, яка любить пекти, точно знає, як приготувати рулет з кремом. Я пропоную рецепт бісквітного рулету з легким і повітряним вершковим кремом і шматочками солодкого манго.
Рулет з кремом - це чудовий і тане в роті десерт. Готується він досить швидко, головне - знати правильну технологію випікання бісквіта. І сьогодні я розповім, як приготувати цю випічку з вершковим кремом і манго. Звичайно, якщо у вас немає манго, можна замінити його будь-якими м'якими фруктами або ягодами на ваш смак. А в іншому все доступно і є на кухні в кожної господині. Вершки потрібно використовувати не менше 30% жирності, інакше крем не зіб'ється.
- Яйця - 7 штук
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 125 грам
- Вершки - 50 мілілітрів(30% і вище)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Манго - 2 штуки
- Рослинна олія - 45 мілілітрів
Відокремте жовтки від білків і складіть їх в різні миски.
Змішайте рослинне масло і мед до однорідності.
Жовтки складіть в чашу блендера і збийте з 1 ложкою цукру до білої пишної маси. Те ж саме виконайте і з білками.
Змішайте мед з маслом і збиті білки і жовтки. Невеликими порціями додайте просіяне борошно і акуратно все перемішайте.
Влийте тісто на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 13-15 хвилин.
Поки бісквіт випікається, збийте вершки з цукром до стійких піків. Крем готовий, поставте його в холодильник.
Коли бісквіт випікся, дістаньте його з духовки і остудіть. Розподіліть крем по всій поверхні і покладіть шматочки манго. Скрутіть бісквіт в рулет і порізати на порційні шматочки.