Рецепт Рулет з кремом фото

Рулет з кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Вершки
Пісні страви , Веганські страви
Для дітей
Солодке
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Напевно кожна господиня, яка любить пекти, точно знає, як приготувати рулет з кремом. Я пропоную рецепт бісквітного рулету з легким і повітряним вершковим кремом і шматочками солодкого манго.

Опис приготування:

Рулет з кремом - це чудовий і тане в роті десерт. Готується він досить швидко, головне - знати правильну технологію випікання бісквіта. І сьогодні я розповім, як приготувати цю випічку з вершковим кремом і манго. Звичайно, якщо у вас немає манго, можна замінити його будь-якими м'якими фруктами або ягодами на ваш смак. А в іншому все доступно і є на кухні в кожної господині. Вершки потрібно використовувати не менше 30% жирності, інакше крем не зіб'ється.

  • Яйця - 7 штук
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 125 грам
  • Вершки - 50 мілілітрів(30% і вище)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Манго - 2 штуки
  • Рослинна олія - 45 мілілітрів
рулет з кремом - фото крок 1
Відокремте жовтки від білків і складіть їх в різні миски.
рулет з кремом - фото крок 2
Змішайте рослинне масло і мед до однорідності.
рулет з кремом - фото крок 3
Жовтки складіть в чашу блендера і збийте з 1 ложкою цукру до білої пишної маси. Те ж саме виконайте і з білками.
рулет з кремом - фото крок 4
Змішайте мед з маслом і збиті білки і жовтки. Невеликими порціями додайте просіяне борошно і акуратно все перемішайте.
рулет з кремом - фото крок 5
Влийте тісто на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 13-15 хвилин.
рулет з кремом - фото крок 6
Поки бісквіт випікається, збийте вершки з цукром до стійких піків. Крем готовий, поставте його в холодильник.
рулет з кремом - фото крок 7
Коли бісквіт випікся, дістаньте його з духовки і остудіть. Розподіліть крем по всій поверхні і покладіть шматочки манго. Скрутіть бісквіт в рулет і порізати на порційні шматочки.

Схожі рецепти