Рецепт Рогалики з яблуками фото

Рогалики з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яблука , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Рогалики
Кількість порцій: 14-16
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хто не любить апетитну домашню випічку? Якщо вам до душі нескладні і апетитні рецептики, тоді сміливо беріть на замітку цей. Ароматна фруктова начинка в здобне тесті - чудова ідея для всіх!

Опис приготування:

Перед вами - покрокова детальна інструкція, як приготувати рогалики з яблуками і родзинками. У начинку для аромату додана кориця, але цей інгредієнт опціональний. В якості основи взято солодке дріжджове тісто. Якщо у вас мало часу, сміливо замініть його готовим листковим, буде теж дуже здорово. До чаю або в якості солодкого перекусу такі рогалики будуть в самий раз!

  • Молоко - 170 мілілітрів
  • Пакетик сухих дріжджів - 1 штука
  • Цукор - 3 Ст. Ложки(+ в начинку до смаку)
  • Яйце - 4 штуки(3 в тісто, 1 для змазування)
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Борошно - 600 грам (приблизно)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яблуко - 3 штуки
  • Ізюм і кориця - За смаком
рогалики з яблуками - фото крок 1
1. Для початку потрібно зайнятися тестом. Молоко трохи прогрійте, розчиніть в ньому дріжджі і цукор. Додайте збиті яйця, розтоплене вершкове масло. Після невеликими порціями всипати просіяне з сіллю борошно і замішують тісто. Накрийте його чистим рушником і залиште в теплі підходити на годинку-півтори.
рогалики з яблуками - фото крок 2
2. Готове тісто розкачати тонко в кола, розділивши попередньо шматок навпіл. Розріжте ось таким чином на 8 однакових частин.
рогалики з яблуками - фото крок 3
3. Для начинки очистіть яблука і наріжте дрібними кубиками. Додайте трохи цукру за смаком, корицю і родзинки. Ретельно перемішайте.
рогалики з яблуками - фото крок 4
4. На край кожного шматочка тіста викладіть яблучну начинку.
рогалики з яблуками - фото крок 5
5. І акуратно згорніть рогалик. Змастіть верх збитим яйцем і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на півгодини. Як тільки зарум'янилися - рогалики готові.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти