Рибний пиріг з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Як зробити швидкий вечерю і при цьому не стояти довго на кухні? Або поживний обід, цікавий для дітей і дорослих. Я розповім вам, як приготувати рибний пиріг на майонезі.
Ви можете змінити цей рецепт на власний смак, можна додати трохи копченої риби або кілька креветок, замість цибулі - нарізаний порей, а також додати горошок або шпинат. Можливостей багато, я зробила свій пиріг з того, що знайшла в холодильнику. Цей пиріг краще подавати з легким салатом.
- Яйце - 4 штуки
- Крем - 400 мілілітрів
- Майонез - 200 грам
- Розпушувач - 15 грам
- Тунець - 450 грам (у власному соку)
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 400 грам
- Сіль - 1 щіпка
1
Увімкніть духовку і розігрійте до 180 градусів.
2
Злийте рідину тунця.
3
Дрібно наріжте цибулю і змішайте його в мисці з рибою.
4
В іншій мисці змішайте яйця, вершки, майонез, Пекарський порошок, борошно і сіль. Замісити однорідне тісто.
5
Застелите пергаментним папером форму для випічки. Testo частка на 2 частини. Першу тонко розкачати і викладіть у форму. На тісто викладіть рибу з цибулею і накрийте залишилися тестом.
6
Випікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 30-40 хвилин (в залежності від духовки). Можна подавати гарячим або холодним.