Рецепт Рибний пиріг з тунцем фото

Рибний пиріг з тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Риба та морепродукти , Цибуля , Тунець
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Як зробити швидкий вечерю і при цьому не стояти довго на кухні? Або поживний обід, цікавий для дітей і дорослих. Я розповім вам, як приготувати рибний пиріг на майонезі.

Опис приготування:

Ви можете змінити цей рецепт на власний смак, можна додати трохи копченої риби або кілька креветок, замість цибулі - нарізаний порей, а також додати горошок або шпинат. Можливостей багато, я зробила свій пиріг з того, що знайшла в холодильнику. Цей пиріг краще подавати з легким салатом.

  • Яйце - 4 штуки
  • Крем - 400 мілілітрів
  • Майонез - 200 грам
  • Розпушувач - 15 грам
  • Тунець - 450 грам (у власному соку)
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 400 грам
  • Сіль - 1 щіпка
1
Увімкніть духовку і розігрійте до 180 градусів.
2
Злийте рідину тунця.
3
Дрібно наріжте цибулю і змішайте його в мисці з рибою.
4
В іншій мисці змішайте яйця, вершки, майонез, Пекарський порошок, борошно і сіль. Замісити однорідне тісто.
5
Застелите пергаментним папером форму для випічки. Testo частка на 2 частини. Першу тонко розкачати і викладіть у форму. На тісто викладіть рибу з цибулею і накрийте залишилися тестом.
6
Випікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 30-40 хвилин (в залежності від духовки). Можна подавати гарячим або холодним.

Схожі рецепти