Рибні котлети з тріски
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - дуже просте і поширене гаряче блюдо. Я його дуже часто готую. Думаю, що багато хто з вас його люблять не менше. І якщо це так, то вас точно зацікавить мій покроковий рецепт.
Якщо ви захочете зробити це гаряче блюдо дієтичним, то запікайте вироби в духовці, а зі складу виключіть сало. Ну, а поки прочитайте про те, як приготувати рибні котлети з тріски на сковороді. Вельми ситно і просто. На гарнір подайте рис, картопляне пюре або вашу улюблену кашу.
- Лихоманка - 500 грам (філе)
- Сало свиняче - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кріп - За смаком
- Петрушка, гілочка - 3 штуки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Філе і сало наріжте невеликими шматочками. Лук очистити від sheluhi.
У м'ясорубці подрібніть тріску, цибуля і сало. Зробіть фарш.
До фаршу додайте подрібнену і промиту петрушку, сіль, яйце і перець. Все перемішайте.
Фарш розділіть на 9 рівних котлеток.
Розігрійте масло в сковороді.
Котлети обваляйте в борошні.
Обсмажте вироби з обох сторін протягом 5 хвилин з кожної. Додайте до готового блюда кріп. Смачного!