Рецепт Рибні котлети з тріски фото

Рибні котлети з тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 9
Час приготування: 30 хв.

Котлети - дуже просте і поширене гаряче блюдо. Я його дуже часто готую. Думаю, що багато хто з вас його люблять не менше. І якщо це так, то вас точно зацікавить мій покроковий рецепт.

Опис приготування:

Якщо ви захочете зробити це гаряче блюдо дієтичним, то запікайте вироби в духовці, а зі складу виключіть сало. Ну, а поки прочитайте про те, як приготувати рибні котлети з тріски на сковороді. Вельми ситно і просто. На гарнір подайте рис, картопляне пюре або вашу улюблену кашу.

  • Лихоманка - 500 грам (філе)
  • Сало свиняче - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Кріп - За смаком
  • Петрушка, гілочка - 3 штуки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
рибні котлети з тріски - фото крок 1
Філе і сало наріжте невеликими шматочками. Лук очистити від sheluhi.
рибні котлети з тріски - фото крок 2
У м'ясорубці подрібніть тріску, цибуля і сало. Зробіть фарш.
рибні котлети з тріски - фото крок 3
До фаршу додайте подрібнену і промиту петрушку, сіль, яйце і перець. Все перемішайте.
рибні котлети з тріски - фото крок 4
Фарш розділіть на 9 рівних котлеток.
рибні котлети з тріски - фото крок 5
Розігрійте масло в сковороді.
рибні котлети з тріски - фото крок 6
Котлети обваляйте в борошні.
рибні котлети з тріски - фото крок 7
Обсмажте вироби з обох сторін протягом 5 хвилин з кожної. Додайте до готового блюда кріп. Смачного!

Схожі рецепти