Рецепт налисників на молоці
(покроковий рецепт з фото)
У вихідні частенько готую налисники до сніданку, адже немає сніданку краще, ніж ароматна і смачна домашня випічка. Розповім рецепт налисників на молоці, вони виходять тонкими і ніжними.
Напевно, у кожної господині є свої перевірені рецепти випічки, як і в мене. Один з таких - це налисники. Люблю їсти їх просто так, але ви можете зробити їх з начинкою, наприклад, з солодкою, м'ясний або овочевий. Налисники виходять тонкі і рум'яні.
- Борошно пшеничне - 125 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
- Яйця курячі - 1 штука
- Молоко - 300 мілілітрів
- Вершкове масло - 25 грам
1
Викладіть в миску сухі інгредієнти: борошно пшеничне, сіль і цукровий пісок, потім в середині зробіть невелике заглиблення.
2
В окремій ємності з'єднайте яйця з молоком і вершковим маслом (розтопіть його), влийте отриману масу до сухих складових.
3
Перемішайте гарненько, щоб вийшла рідка консистенція тесту без грудочок.
4
Розігрійте млинцеву сковороду, потім розподіліть невелику кількість тіста на розігрітій поверхні.
5
Обсмажуйте налисники до рум'яного кольору з кожного боку, подавайте їх відразу, поки ще гарячі.