Рагу з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні приготуємо смачне і апетитне рагу з картоплею, яке сподобається і діткам і дорослим. Рагу прекрасно урізноманітнює раціон всім членам сім'ї, його можна подавати самостійно або з м'ясом.
В рагу з картоплею додамо набір овочів - кольорову капусту, морква, цибуля, печериці. Також сюди можна додати спеції за смаком. Рецепт дуже простий, а який смачний і насичений виходить результат. Таке рагу виходить низькокалорійним, тому, його можна навіть тим, хто дотримується дієти. Для обіду - це просто відмінний варіант, тому, неодмінно приготуйте рагу. Щоб результат був більш ніжним, додайте сметану.
- Картопля - 300 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Кольорова капуста - 150 грам
- Печериці - 150 грам
- Крем - 150 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Картопля очистіть і сполосніть, наріжте невеликими кубиками.
Моркву очистіть і сполосніть, наріжте моркву продовгуватими брусками. Додайте до картоплі.
Цибуля ріпчаста також очистіть і сполосніть, наріжте кубиками.
Цвітну капусту сполосніть, розберіть на суцвіття. Печериці промийте і наріжте довільно.
Всі інгредієнти складіть у глибоку сковороду, wrongfoot 150 мл. Води - тушкуйте під кришкою 25 хвилин.
Після додайте в сковороду сметану, перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин. Готове рагу подавайте до столу.
Смачного!