Рецепт Рагу з картоплею фото

Рагу з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні приготуємо смачне і апетитне рагу з картоплею, яке сподобається і діткам і дорослим. Рагу прекрасно урізноманітнює раціон всім членам сім'ї, його можна подавати самостійно або з м'ясом.

Опис приготування:

В рагу з картоплею додамо набір овочів - кольорову капусту, морква, цибуля, печериці. Також сюди можна додати спеції за смаком. Рецепт дуже простий, а який смачний і насичений виходить результат. Таке рагу виходить низькокалорійним, тому, його можна навіть тим, хто дотримується дієти. Для обіду - це просто відмінний варіант, тому, неодмінно приготуйте рагу. Щоб результат був більш ніжним, додайте сметану.

  • Картопля - 300 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Кольорова капуста - 150 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Крем - 150 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
рагу з картоплею - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
рагу з картоплею - фото крок 2
Картопля очистіть і сполосніть, наріжте невеликими кубиками.
рагу з картоплею - фото крок 3
Моркву очистіть і сполосніть, наріжте моркву продовгуватими брусками. Додайте до картоплі.
рагу з картоплею - фото крок 4
Цибуля ріпчаста також очистіть і сполосніть, наріжте кубиками.
рагу з картоплею - фото крок 5
Цвітну капусту сполосніть, розберіть на суцвіття. Печериці промийте і наріжте довільно.
рагу з картоплею - фото крок 6
Всі інгредієнти складіть у глибоку сковороду, wrongfoot 150 мл. Води - тушкуйте під кришкою 25 хвилин.
рагу з картоплею - фото крок 7
Після додайте в сковороду сметану, перемішайте і тушкуйте ще 10 хвилин. Готове рагу подавайте до столу.
рагу з картоплею - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти