Рагу з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого кращого овочевого рагу! Пропоную вам простий рецепт такого блюда - рагу з цвітною капустою. Ідеально для обіду або вечері.
Щоб зробити рагу більш насиченим, додайте в нього прованські трави, базилік, петрушку або кинзу. В цілому - чим більше зелені, тим краще. Для приготування рагу з цвітною капустою можете брати свіжу або заморожену капусту. Дивимося рецепт.
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Цвітна капуста - 100 грам
- Помідор - 1 штука
Цибулю нарізаємо.
Морквину нарізаємо дрібними кубиками.
Перецьь нарізаємо соломкою.
Нарізаємо кабачки напівкружечками.
Капусту ділимо на частини.
Помідори ріжемо часточками.
Тушкуємо все в невеликій кількості води хвилин 30-35. Або можна в рукаві з маслом запекти при температурі 170 градусів хвилин 25.
Готове рагу з цвітною капустою посипаємо зеленню. Смачного!
Готове рагу з цвітною капустою посипаємо зеленню. Смачного!