Рецепт Рагу з цвітною капустою фото

Рагу з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Немає нічого кращого овочевого рагу! Пропоную вам простий рецепт такого блюда - рагу з цвітною капустою. Ідеально для обіду або вечері.

Опис приготування:

Щоб зробити рагу більш насиченим, додайте в нього прованські трави, базилік, петрушку або кинзу. В цілому - чим більше зелені, тим краще. Для приготування рагу з цвітною капустою можете брати свіжу або заморожену капусту. Дивимося рецепт.

  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Кабачок - 0, 5 штуки
  • Цвітна капуста - 100 грам
  • Помідор - 1 штука
рагу з цвітною капустою - фото крок 1
Цибулю нарізаємо.
рагу з цвітною капустою - фото крок 2
Морквину нарізаємо дрібними кубиками.
рагу з цвітною капустою - фото крок 3
Перецьь нарізаємо соломкою.
рагу з цвітною капустою - фото крок 4
Нарізаємо кабачки напівкружечками.
рагу з цвітною капустою - фото крок 5
Капусту ділимо на частини.
рагу з цвітною капустою - фото крок 6
Помідори ріжемо часточками.
рагу з цвітною капустою - фото крок 7
Тушкуємо все в невеликій кількості води хвилин 30-35. Або можна в рукаві з маслом запекти при температурі 170 градусів хвилин 25.
Готове рагу з цвітною капустою посипаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти