Пшоняна каша з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Така смачна пшоняна каша з яблуками в домашніх умовах - чудовий спосіб привчити своїх дітей до корисної їжі! Якщо правильно приготувати, банальний гарнір перетвориться в справжні ласощі!
Такий рецепт приготування пшоняної каші з яблуками, без сумніву, може зміняться під ваші уподобання. Так, якщо включити фантазію, можна таку солодку кашу готувати і з медом замість цукру, і з шматочками шоколаду замість родзинок, і з насінням і горішками. Словом, знайдіть своє поєднання смаку, і готуйте таку кашу собі на втіху! Даю вам мій улюблений простий рецепт пшоняної каші з яблуками, а ви вже експериментуйте!
- Пшоно - 0.5 склянки
- Вода - 1.5 склянки
- Молоко - 2 склянки
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Ізюм - 3-4 Ст. Ложок
- Яблука - 2 штуки
- Гарбуз - За смаком
- Обкладинка - За смаком
1. Воду кип'ятимо, відварюємо добре промиту крупу до готовності (20 хвилин).
2. В окремій каструлі доводимо до кипіння молоко, змішуємо з відвареної кашею. Додамо цукор, корицю. Варимо на слабкому вогні ще 15 хвилин, іноді помішувати.
3. Тим часом підготуємо інші інгредієнти. Гарбуз моєму, чистим, наріжемо маленькими кубиками. Ізюм замочуємо в гарячій воді, а яблука чистимо і видаляємо серцевину з кожного.
4. Трьом яблука на тертці, а родзинки віджимаємо від надлишків води. Додамо всі інгредієнти в кашу, коли вона вже стане в'язкою, перемішаємо, доводимо до кипіння і вимикаємо.
5. При подачі посипаємо ванільним цукром або корицею. Смачного!