Рецепт Пшоняна каша з яблуками фото

Пшоняна каша з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Крупи , Сухофрукти , Чорнослив , Пшоно і пшениця , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Така смачна пшоняна каша з яблуками в домашніх умовах - чудовий спосіб привчити своїх дітей до корисної їжі! Якщо правильно приготувати, банальний гарнір перетвориться в справжні ласощі!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування пшоняної каші з яблуками, без сумніву, може зміняться під ваші уподобання. Так, якщо включити фантазію, можна таку солодку кашу готувати і з медом замість цукру, і з шматочками шоколаду замість родзинок, і з насінням і горішками. Словом, знайдіть своє поєднання смаку, і готуйте таку кашу собі на втіху! Даю вам мій улюблений простий рецепт пшоняної каші з яблуками, а ви вже експериментуйте!

  • Пшоно - 0.5 склянки
  • Вода - 1.5 склянки
  • Молоко - 2 склянки
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Ізюм - 3-4 Ст. Ложок
  • Яблука - 2 штуки
  • Гарбуз - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
пшоняна каша з яблуками - фото крок 1
1. Воду кип'ятимо, відварюємо добре промиту крупу до готовності (20 хвилин).
пшоняна каша з яблуками - фото крок 2
2. В окремій каструлі доводимо до кипіння молоко, змішуємо з відвареної кашею. Додамо цукор, корицю. Варимо на слабкому вогні ще 15 хвилин, іноді помішувати.
пшоняна каша з яблуками - фото крок 3
3. Тим часом підготуємо інші інгредієнти. Гарбуз моєму, чистим, наріжемо маленькими кубиками. Ізюм замочуємо в гарячій воді, а яблука чистимо і видаляємо серцевину з кожного.
пшоняна каша з яблуками - фото крок 4
4. Трьом яблука на тертці, а родзинки віджимаємо від надлишків води. Додамо всі інгредієнти в кашу, коли вона вже стане в'язкою, перемішаємо, доводимо до кипіння і вимикаємо.
пшоняна каша з яблуками - фото крок 5
5. При подачі посипаємо ванільним цукром або корицею. Смачного!

Схожі рецепти