Пряники м'які
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.
Друзі, всім привіт! Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати м'які пряники. Рецепт буде дуже простим, але дуже смачним, обіцяю. Дивіться рецепт!
Опис приготування:
Рецепт дуже простий, тому приготувати пряники по ньому зможе кожен. Результат вас вразить, адже вони виявляться настільки смачними, що не затримаються надовго в вашій кухні
- Кефір - 0, 5 L
- Цукор - 2 склянки
- Яйця - 4 штуки
- Рослинна олія - 7 Ст. Ложок
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 1 кілограм
- Какао-порошок - 2-3 Ст. Ложок
- Цукрова пудра - 1, 5 склянки (для глазурі )
1
Насамперед відокремте жовтки від білків. Потім погасіть соду в кефірі кімнатної температури.
2
Жовтки збийте з цукром міксером до однорідності, потім влийте кефір і рослинне масло. Ретельно перемішайте.
3
Борошно змішати з какао і просіваємо в яєчну суміш, акуратно перемішуючи. Як тільки тісто буде готове, йому потрібно буде відпочити протягом 7-10 хвилин. Тим часом розігріваємо духовку до 180 градусів.
4
Деко застилає пергаментним папером і ліпимо пряники. Випікати їх необхідно протягом 20 хвилин. Поки готуються пряники, можна приготувати цукрову глазур. Для цього необхідно збити цукрову пудру і білки.
5
Покриваємо готові остиглі пряники глазур'ю, готово! Можна насолоджуватися прекрасним смаком. Смачного!