Простий пиріг зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні пиріг. В якості начинки я використовую варення зі смородини. Бажано, щоб воно було густе. Замість варення можна взяти джем або протерті з цукром ягоди.
Процес приготування пирога дійсно дуже простий. Збийте яйця з цукром, додайте розтоплений маргарин, борошно і розпушувач. Замісити тісто. Половину відправте в морозилку, а другу розкачати і помістіть на деко. Змастіть його варенням зі смородини і натріть зверху заморожене тісто. Випікайте протягом 30 хвилин до золотистої скоринки. Приємного чаювання!
- Маргарин - 150 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 3 склянки
- Смородинове варення - 0, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Збийте яйця з цукром, додайте розтоплений маргарин, борошно і розпушувач. Замісити тісто.
Розділіть його на 2 частини. Одну оперувати на півгодини в морозилку, а другу розкачати в пласт і помістіть на змащене деко.
Змастіть тісто на деку смородиновим варенням.
Заморожене тісто натріть на крупній тертці поверх варення і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте протягом 30 хвилин до золотистої скоринки.