Рецепт Пиріг зі смородиною (простий) фото

Пиріг зі смородиною (простий)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Смородина , Чорна смородина
На полуденок , Для дітей , Літні , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Хочете дуже швидкого і смачного пирога? мінімум продуктів, які завжди є в холодильнику, стаканчик смородини - і солодкі ласощі готово! цікаво? Тоді ласкаво прошу в мій рецепт!

Опис приготування:

Пиріг ніжний, солодкий зі смачною скоринкою. Коли будете різати його ножем на порційні шматочки, ви побачите, як скоринка ламається і кришиться, вона як цукрова. Чорна смородина прекрасно доповнює солодкий бісквіт! Ягоди не варто додавати прямо в тісто, ризикуєте зіпсувати колір бісквіту!

Отже, дивіться, як приготувати пиріг зі смородиною (простий).

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 220 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 160 грам
  • Чорна смородина - 1 Склянка
пиріг зі смородиною (простий) - фото крок 1
Крім перерахованих в списку продуктів, приготуйте будь-яке масло для змащування форми і пергамент для випічки. Смородину вимийте і маленькими ножицями зріжте хвостики з двох сторін.
пиріг зі смородиною (простий) - фото крок 2
Стакан цукру з'єднайте з яйцями міксером, обороти поступово збільшуйте, збивайте до збільшення маси в об'ємі і посветления.
пиріг зі смородиною (простий) - фото крок 3
Всипте борошно і розпушувач, міксером знову перемішайте масу до однорідного стану, тісто не повинно бути крутим.
пиріг зі смородиною (простий) - фото крок 4
Форму для випічки застеліть пергаментом, силіконової пензликом змастіть маслом. Розподіліть тісто за формою. Зверху розсипте смородину.
пиріг зі смородиною (простий) - фото крок 5
Випікайте пиріг при 180 градусах хвилин 30-35, орієнтуйтеся по своїй духовці, перевіряйте на готовність зубочисткою. Готовий пиріг остудіть повністю. При подачі можна посипати цукровою пудрою і прикрасити листочками м'яти. Приємного!

Схожі рецепти