Пиріг зі смородиною (простий)
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дуже швидкого і смачного пирога? мінімум продуктів, які завжди є в холодильнику, стаканчик смородини - і солодкі ласощі готово! цікаво? Тоді ласкаво прошу в мій рецепт!
Пиріг ніжний, солодкий зі смачною скоринкою. Коли будете різати його ножем на порційні шматочки, ви побачите, як скоринка ламається і кришиться, вона як цукрова. Чорна смородина прекрасно доповнює солодкий бісквіт! Ягоди не варто додавати прямо в тісто, ризикуєте зіпсувати колір бісквіту!
Отже, дивіться, як приготувати пиріг зі смородиною (простий).
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 220 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 160 грам
- Чорна смородина - 1 Склянка
Крім перерахованих в списку продуктів, приготуйте будь-яке масло для змащування форми і пергамент для випічки. Смородину вимийте і маленькими ножицями зріжте хвостики з двох сторін.
Стакан цукру з'єднайте з яйцями міксером, обороти поступово збільшуйте, збивайте до збільшення маси в об'ємі і посветления.
Всипте борошно і розпушувач, міксером знову перемішайте масу до однорідного стану, тісто не повинно бути крутим.
Форму для випічки застеліть пергаментом, силіконової пензликом змастіть маслом. Розподіліть тісто за формою. Зверху розсипте смородину.
Випікайте пиріг при 180 градусах хвилин 30-35, орієнтуйтеся по своїй духовці, перевіряйте на готовність зубочисткою. Готовий пиріг остудіть повністю. При подачі можна посипати цукровою пудрою і прикрасити листочками м'яти. Приємного!