Рецепт Просочення для паски фото

Просочення для паски
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Випічка

Паска стає набагато смачніше і соковитіше якщо він з просоченням. У цьому рецепті я покажу і розкажу, як приготувати простий і дуже смачний паску з цукатами і коньячної просоченням. Готується просто!

Рецепт приготування простого, але дуже смачного паски з цукатами на молоці, ви знайдете в покрокових рекомендаціях, а також, докладний опис, як приготувати відмінну просочення для паски.

  • Молоко - 135 грам
  • Цукровий пісок - 115 грам(65 грам - в тісто, 50 грам - в сироп для просочення)
  • Яйце - 1 штука
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Борошно пшеничне - 250 грам (вищий сорт)
  • Цукати - 70 грам
  • Желатин - 3 грами
  • Цукрова пудра - 75 грам
  • Вода - 30 мілілітрів (для замочування желатину)
  • Коньяк - 35-40 мілілітрів
  • Вода - 50 мілілітрів (для просочення)
  • Цукрова посипання - 20 грам
  • Лимонний сік - 5 капель
  • Дріжджі свіжі пресовані - 14 грам (або 5-6 грам сухих)
просочення для паски - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
просочення для паски - фото крок 2
Спочатку займіться приготуванням пасок, для цього підігрійте молоко (близько 36 градусів), додайте свіжі пресовані дріжджі, по 1 столовій ложці борошна і цукру від їх загальної кількості.
просочення для паски - фото крок 3
Розмішайте опариш, накрийте серветкою, поставте в тепле місце на 15 хвилин.
просочення для паски - фото крок 4
Поки готується опара, відокремте білок і жовток одного яйця, в білок додайте дрібку солі. Жовток відкладіть.
просочення для паски - фото крок 5
Додайте цукор, що залишився і збийте до стійких піків.
просочення для паски - фото крок 6
Додайте яєчний жовток і розтоплене вершкове масло, масло не повинно бути занадто гарячим, ще раз збийте міксером.
просочення для паски - фото крок 7
З'єднайте яєчну масу і опару, додайте просіяне борошно, ванільний цукор і замісити тісто.
просочення для паски - фото крок 8
Тест консистенція - густа сметана, накрийте тісто серветкою і поставте на расстойку в тепле місце на 1 час.
просочення для паски - фото крок 9
Через годину додайте в тісто цукати.
просочення для паски - фото крок 10
Вмішайте цукати в тісто, так, щоб вони рівномірно розподілилися по всій масі.
просочення для паски - фото крок 11
Викладіть тісто в паперові формочки розміром 9х8, 5 см. Приблизно по 315 грам в кожну, тісто має заповнити формочки приблизно на одну третину. Накрийте серветкою, поставте на расстойку на 30 хвилин.
просочення для паски - фото крок 12
Випікайте паски в духовці при температурі 180-200 градусів 35-40 хвилин.
просочення для паски - фото крок 13
Для просочення і покриття глазур'ю не обов'язково звільняти паски від формочок, але все ж, без них це зробити буде легше. Остудіть паски на решітці.
просочення для паски - фото крок 14
Поки паски охолоджуються, займітесть підготовкою просочення. Для цього буде потрібно вода, цукровий пісок і коньяк, а також силіконова кисть і кондитерський шприц.
просочення для паски - фото крок 15
Розчиніть у гарячій воді цукровий пісок, влийте коньяк, остудіть.
просочення для паски - фото крок 16
Змастіть просоченням низ пасок, перевернувши їх на решітці.
просочення для паски - фото крок 17
Повертаючи, просочіть боки пасок.
просочення для паски - фото крок 18
Наберіть залишки просочення в кондитерський шприц і введіть просочення в центр і з боків.
просочення для паски - фото крок 19
Залиште паски в перевернутому вигляді для того, щоб просочення розійшлася по всьому пасці.
просочення для паски - фото крок 20
Повністю остиглий паску полийте глазур'ю і прикрасьте цукровою посипкою. Світлого Великодня!

Схожі рецепти