Повітряні бельгійські вафлі
(покроковий рецепт з фото)
До чаю хочу запропонувати вам спекти дивно повітряні, ароматні і смачні вафлі. Просте тісто, нескладний процес, а результат - приголомшливий. Раджу обов'язково звернути увагу на рецепт!
Перед вами класна ідея приготування бельгійських вафель на молоці зі збитими білками. Якщо у вас на кухні є електрична вафельниця, тоді рецепт для вас! В даному випадку вафлі ванільні, але ви можете додати корицю, мускатний горіх, імбир, наприклад, для аромату.
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 1.5 склянки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1/4 склянки
- Жовток - 2 штуки
- Білки - 4 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. У глибоку миску або чашку влийте молоко.
2. Акуратно відокремте жовтки від білків і додайте в молоко.
3. Додайте ванільний екстракт і збийте все до однорідності.
4. Розтопити вершкове масло і трохи остудіть.
5. Окремо з'єднайте цукор, сіль, розпушувач, просіяне борошно.
6. Влийте молочно-жовткову суміш в сухі інгредієнти.
7. Додайте масло, перемішайте все до однорідності.
8. 4 білка збийте до пишності віночком. Введіть в тісто.
9. Акуратно перемішайте, щоб зберегти легкість тесту.
10. Викладайте тісто в розігріту вафельниці.
11. І смажте до рум'яної.
Смачного!
Смачного!