Бельгійські вафлі
(покроковий рецепт з фото)
Бельгійські вафлі - відмінний десерт, який можна подавати в різних варіантах. Їх легко зробити вдома, якщо у вас є спеціальна вафельница. Даю рецепт бельгійських вафель - користуйтеся
Бельгійські вафлі - швидкий десерт, який можна приготувати легко. Звичайно, тісто може бути і не дріжджове. Головне придумати різні варіанти з чим подавати вафлі: від звичайного варення, кремів до складних десертів. Успіхів у творчості і приємного апетиту!
- Дріжджі - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки (для розведення дріжджів)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яйце - 6 штук
- Ванілін - За смаком
- Обкладинка - За смаком
Сухі дріжджі розчинити в теплому молоці і додати цукор.
Завантажити в тестомесілку борошно, влити дріжджі, що підійшли.
Замісити тісто з яйцями, топленим маслом, ванілін. Замісити тісто.
Тісто виходить липким.
Коли тісто збільшиться вдвічі, додайте 2 чашки цукру.
Через 20 хвилин можна починати випікати вафлі.
Подати вафлі з фруктами і кремом. Смачного!