Полуниця з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Полуничний період такий короткий. Треба встигнути насолодитися ароматом цієї чудової ягоди. Полуниця з молоком - це не зовсім коктейль. Ця страва готується трохи по-іншому.
У жаркий спекотний день, а такі дні у нас вже настали, так добре охолодитися холодним молоком зі смаком улюбленої полуниці. Спробуйте! Його можна приготувати на літній сніданок і навіть на десерт святкової вечері.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Полуниця - 500 грам
- Вершки - 0, 5 склянки
- Цукор - За смаком
1. Підготуємо необхідні продукти. Полуницю потрібно перебрати і видалити хвостики. Тепер швиденько промиємо ягоди під проточною холодною воді і трохи обсушити. Молоко потрібно закип'ятити і остудити.
2. Полуницю подрібнюємо в блендері до стану однорідного пюре. Перемішуємо з молоком і ставимо в холодильник, щоб воно остудити.
3. Поки полуничне молоко остуджують, збиваємо в міксері вершки з цукром. Цукор кладете до смаку. Якщо любите дуже солодке, покладіть цукру побільше. Але чим сильніше взобьются вершки, тим красивіше вони виглядатимуть. Дістаємо з холодильника молоко з полуницею, розливаємо його за високими склянках і зверху прикрашаємо збитими вершками. Насолоджуйтесь холодним і дуже смачним напоєм літа!