Полуниця з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Нарешті прийшло літо. Всмак можна наїстися ягід і фруктів. І зараз саме сезон улюбленої всіма полуниці. Її можна їсти з чим завгодно: і з цукром, з вершками, і готувати з неї різні десерти.
Полуниця з цукром дуже смачна. Шикарне варення з полуниці на зиму можна зварити, а можна просто перетерти полуницю з цукром і тримати в холодильнику до наступних холодів. Тоді можна буде дістати шматочок літа з холодильника і насолодитися його найніжнішим ароматом.
- Полуниця - За смаком
- Цукор - За смаком
1. Ось вона полуниця, лежить в кошику, пахне ароматами і чекає свого часу. Давайте переберемо її, видалимо хвостики і промиємо в проточній холодній воді. Якщо її багато і з'їсти її за один раз неможливо, можна приготувати кілька баночок про запас. Я залишаю все можливе, щоб klubničku, холодних часів. Взимку так хочеться чогось річного, смачного і ароматного.
2. Тепер потрібно подумати про цукор. На сьогоднішній десерт нам багато цукру не знадобиться. Солодку полуницю можна трохи обсипати цукром або перетерти її з ним. Але сьогодні у мене полуниці багато. Тому разом з десертом на вечерю, я хочу зробити невелику заготовочкі на зиму, і тому цукру я приготувала побільше. Для заготівлі я беру на 4 кг ягоди 1 кг пісочний. У такому вигляді її потрібно зберігати тільки в холодильнику.
3. Для десерту «Полуниця з цукром» я не люблю просто посипати ягоду цукром. Я ее перетираю. І цю смачну суміш можна поїсти і просто так, і з млинцями, і з чаєм.
4. Тепер про заготівлю. Перекладаю вийшла полуницю з цукром в пластикові стаканчики. Їх так зручно зберігати.
5. Закриваю стаканчики харчовою плівкою і в морозильник. Думайте про санях влітку. Поїли полуничку від душі сьогодні, залишилася наша полуничка і на зиму.