Полуниця в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - рецепт приготування дуже смачного і незвичайного десерту. Полуниця в шоколаді може стати як чудовим акцентом романтичного вечора, так і зробити фурор на сімейному святі.
Полуниця в шоколаді порадує і великого, і малого. Особливо гарний цей десерт в сезон полуниці. Його можна приготувати за дуже короткий час, а ефект буде таким, немов ви готували величезний торт протягом декількох годин. До речі, за допомогою зубочистки можна зробити додаткові візерунки на шоколаді.
- Полуниця - 20-30 штук
- Шоколад - 120-140 грам
1. Промийте і просушіть полуницю на паперовому рушнику. Плодоніжки не обривати.
2. Шоколад розтопіть на водяній бані. Можна використовувати як чорний, так і білий шоколад. Занурте кожну полуничку (до половини) в розтоплений шоколад.
3. Деко застеліть пергаментним папером або фольгою. Полуницю в шоколаді акуратно викладайте на папір.
4. Залиште полуницю до повного застигання шоколаду. Можна перенести її в прохолодне місце. Полуниця в шоколаді готова! Смачного!