Рецепт Плов з індичкою фото

Плов з індичкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Крупи, Мал, Довгозерний рис
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Плов

Нескладне, але вишукану страву стане для вашої сім'ї прекрасним приводом зібратися за одним столом. Простий рецепт плову з індичкою супроводжений покроковими фотографіями процесу приготування.

Звичайно, прихильник "класичного" плову з бараниною або свининою можуть зневажливо посміхнутися: "який, мовляв, плов може вийти з птиці? !& Quot. Ми відповімо таким товаришам рішуче: "дуже смачний! "

Індичка не така пісна, як курка, м'ясо у неї ніжніше, і в той же час жиру в ній трохи, так що плов з індички виходить одночасно і насиченим, і не дуже калорійним - прекрасний варіант для тих, хто не відчуває не тільки гострої необхідності стежити за своєю вагою, але і особливої ​​любові до занадто жирним і ситним страв

Щоб приготувати плов з індичкою, вам потрібно тільки стежити за кроками!

  • Філе індички - 500 грам
  • Рис довгозернистий - 1, 5 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2-3 штук
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Суміш перців - За смаком
  • Інші спеції - За смаком (зіра, шафран, куркума тощо.. )
плов з індичкою - фото крок 1
Нагріти сковороду з маслом.
плов з індичкою - фото крок 2
Філе індички нарізати на шматочки розміром приблизно 2х2 сантиметри. Викласти в сковороду і обсмажити на сильному вогні до золотистого кольору.
плов з індичкою - фото крок 3
Почистити і дрібно нарізати цибулю.
плов з індичкою - фото крок 4
Морква нарізати тонкою соломкою.
плов з індичкою - фото крок 5
Додати до м'яса лук. Обсмажувати 4-5 хвилин.
плов з індичкою - фото крок 6
Потім додати моркву. Обсмажувати ще кілька хвилин.
плов з індичкою - фото крок 7
Засипати рис.
плов з індичкою - фото крок 8
Посолити, додати спеції, увіткнути очищені зубчики часнику. Залити водою так, щоб вона на 1 палець покривала рис.
плов з індичкою - фото крок 9
Готувати на повільному вогні під кришкою 40-45 хвилин - до готовності рису.
Готовий плов з індичкою перемішати, викласти на блюдо і подати на стіл гарячим.

Схожі рецепти