Рецепт Пісочні тарталетки фото

Пісочні тарталетки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже вдале пісочне тісто є основою смачних тарталеток з варенням. Розсипчасте тісто тане в роті, так що неможливо припинити насолоджуватися цієї простої випічкою. Рекомендую!

Опис приготування:

З радістю ділюся з вами секретом, як приготувати пісочний тарталетки в домашніх умовах. Ви можете надати тарталетки бажану форму, використавши різні силіконові формочки. З начинкою також можна пробувати різні варіанти, додавати варення, фрукти і сухофрукти. Хай щастить!

  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Борошно - 270 грам
  • Крохмаль - 30 грам
  • Цукор ванільний - 1/2 штуки (пакетика)
  • Яйце - 1 штука
  • Варення - За смаком
пісочні тарталетки - фото крок 1
Збиваємо міксером масло кімнатної температури, додаємо цукор. Повторно збиваємо.
пісочні тарталетки - фото крок 2
Додайте ванільний цукор і яєчний жовток. Збиваємо.
пісочні тарталетки - фото крок 3
Просіваємо борошно з крохмалем. Замішуємо тісто.
пісочні тарталетки - фото крок 4
Скачайте тісто в кулю, накрийте плівкою і помістіть в холодильник на 2 годину.
пісочні тарталетки - фото крок 5
Розділіть тісто на невеликі кульки, кожен кульку розплющуємо і поміщаємо в формочку, надавши форму тарталетки.
пісочні тарталетки - фото крок 6
Всередину кладемо по чайній ложці варення, а зверху прикрашаємо залишками тіста. Випікаємо в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів.
пісочні тарталетки - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти