Пісочне печиво «Manyashka»
(покроковий рецепт з фото)
Щоб не годувати своїх діток пальмовою олією та іншими шкідливими добавками, приготуйте пісочне печиво самі."Manyashka" - розсипчаста, солодке, смачне печиво. Ділюся рецептиком!
Подивіться, як приготувати пісочне печиво "маняша" . Воно готується зовсім легко. А скачувати кульки з тіста ви цілком можете доручити своїм маленьким помічникам. Для них це буде відмінним розвагою, після якого вони поласують смачними печеньки.
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 150 грам
- Масло вершкове або маргарин - 200 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 650 грам
- Ванільний цукор - 4 штуки(4 пакетика)
- Розпушувач - 18 грам(1 пакетик)
- Сіль - 1 щіпка
1. Яйця розбийте в миску, додайте дрібку солі і почніть збивати міксером на невеликій швидкості.
2. Поступово вводите в яйця цукор. Збивайте до густої стійкої піни.
3. Додайте сметану і злегка розтоплене вершкове масло.
4. Жебрацтво 600 грам борошна, додайте в неї розпушувач і перемішайте. У кілька прийомів додайте борошно до яєць, працюючи міксером на повільній швидкості.
5. Коли стане складно місити міксером, перекладіть тісто на присипаний борошном стіл. Довго місити не потрібно. Борошно має увібрати в себе масло.
7. З тіста скачайте руками невеликі кульки і складайте їх в глибоку ємність, де змішаний цукор пісочний і ванільний.
8. Деко застеліть пергаментом і викладайте на нього сфорязикні печенюшки в цукрі. Випікайте в духовці при 170 градусах 20-25 хвилин.
9. Коли печиво охолоне - угощайтесь!