Рецепт Пісочне печиво «Manyashka» фото

Пісочне печиво «Manyashka»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Для дітей, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Печиво

Щоб не годувати своїх діток пальмовою олією та іншими шкідливими добавками, приготуйте пісочне печиво самі."Manyashka" - розсипчаста, солодке, смачне печиво. Ділюся рецептиком!

Подивіться, як приготувати пісочне печиво "маняша" . Воно готується зовсім легко. А скачувати кульки з тіста ви цілком можете доручити своїм маленьким помічникам. Для них це буде відмінним розвагою, після якого вони поласують смачними печеньки.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Масло вершкове або маргарин - 200 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 650 грам
  • Ванільний цукор - 4 штуки(4 пакетика)
  • Розпушувач - 18 грам(1 пакетик)
  • Сіль - 1 щіпка
пісочне печиво
1. Яйця розбийте в миску, додайте дрібку солі і почніть збивати міксером на невеликій швидкості.
пісочне печиво
2. Поступово вводите в яйця цукор. Збивайте до густої стійкої піни.
пісочне печиво
3. Додайте сметану і злегка розтоплене вершкове масло.
пісочне печиво
4. Жебрацтво 600 грам борошна, додайте в неї розпушувач і перемішайте. У кілька прийомів додайте борошно до яєць, працюючи міксером на повільній швидкості.
пісочне печиво
5. Коли стане складно місити міксером, перекладіть тісто на присипаний борошном стіл. Довго місити не потрібно. Борошно має увібрати в себе масло.
пісочне печиво
7. З тіста скачайте руками невеликі кульки і складайте їх в глибоку ємність, де змішаний цукор пісочний і ванільний.
пісочне печиво
8. Деко застеліть пергаментом і викладайте на нього сфорязикні печенюшки в цукрі. Випікайте в духовці при 170 градусах 20-25 хвилин.
пісочне печиво
9. Коли печиво охолоне - угощайтесь!

Схожі рецепти