Пісний салат з моркви
(покроковий рецепт з фото)
В оригіналі цей пісний салат готується з моркви і заправки. Додавши в салат редьку і солодкий перець, отримуємо ще більш насичений і пікантний смак. Салат виходить корисним і дуже смачним.
До вашої уваги - простий рецепт приготування пісного салату з моркви.
На тертці для корейських салатів трьом моркву і редьку. Перець нарізаємо тонкими смужками. Змішуємо овочі в салатниці і заправляємо салат олією, сіллю і перцем. Гарного дня!
- Морква - 250 грам
- Редька зелена - 250 грам(dajkon)
- Перець солодкий - 100 грам
- Пісне рослинне масло - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком (по бажанню)
Морква промиваємо, очищаємо і трьом на тертці для корейської салату.
Редьку очищаємо і натираємо на тій же тертці.
Перець очищаємо від насіння і нарізаємо дуже тонкою соломкою.
Кладемо все овочі в салатницю. Для заправки змішуємо пісне рослинне масло з дрібкою солі і перцю. Вливаємо заправку в салат і перемішуємо.
Смачного!