Пісний пиріг з маком
(покроковий рецепт з фото)
Пісний пиріг з маком буде актуальний, якщо ви дотримуєтеся Великого посту або ж просто вирішили стати повним вегетаріанцем. У цій випічці повністю відсутні продукти тваринного походження.
Якщо ви хочете порадувати всіх близьких солодкою випічкою під час Великого посту, то дізнайтеся, як приготувати пісний пиріг з маком. Він відмінно виглядатиме на столі. А завдяки соковитою макової начинки рулет виходить надзвичайно смачним.
- Борошно - 500 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Дріжджі свіжі - 50 грам
- Сіль, ванілін - За смаком
- Sazar - 200 грам (начинка)
- Мак - 400 грам (начинка)