Пісний кекс з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Варіантів пісної випічки досить багато. Цей рецепт підійде всім, хто любить вологу випічку з яскравим шоколадним смаком і ароматом.
Приготувати пісний кекс з родзинками дуже просто! З рецептом впорається навіть дитина. Я в тісто додала родзинки, але можна замінити його на будь-які інші сухофрукти або навіть горіхи. Випічка ароматна і має насичений шоколадним смаком. Для поста і не тільки!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Какао-порошок - 6 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Ізюм - 100 грам
- Ванільний цукор - За смаком (можна ванілін)
Підготуйте всі інгредієнти.
Ізюм промийте і залийте на 10 хвилин гарячою водою.
У глибокій мисці з'єднайте суху суміш: борошно, какао, цукор і розпушувач.
Додайте воду і рослинне масло.
Перемішайте і додайте родзинки. Ізюм попередньо обсушити і обваляйте в борошні.
Перемішайте все ще раз до однорідного стану.
Форму для випічки змастіть маслом і обсипте борошном. Вилийте тісто. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.
Пісний кекс з родзинками готовий.
Смачного!