Рецепт Пісний капустяний пиріг фото

Пісний капустяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Борошно, Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Нещодавно я дізналася, як приготувати пісний капустяний пиріг, смачне і ситне блюдо для поста. Такий пиріг дуже легко і швидко готувати. Крім того, цей капустяний пиріг підійде вегетаріанцям.

Такий пиріг з легкістю може стати головним блюдом пісного столу, так як він неймовірно смачний, ситний і ароматний. Ви можете додати в начинку спеції, а не тільки нарізану зелень кропу, щоб надати пирогу більше аромату. Обов'язково посипте пиріг насінням кунжуту, кмином або насінням соняшнику, від цього він стане тільки смачніше і корисніше. Навіть після випічки начинка виходить досить вологою і навіть злегка розм'якшує хрустку скоринку тесту.

  • Пшенична цільнозерновий мука - 200 грам
  • Вода кімнатної температури - 250 грам
  • Капуста білокачанна - 500-600 грам
  • Яблучний оцет 3% - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка (по половині в тісто і начинку)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Зелень - 1 пучок
пісний капустяний пиріг - фото крок 1
1. Капусту нашаткуйте і змішайте з нарізаною зеленню кропу. Посоліть і додайте спеції за бажанням. У воду додайте яблучний оцет і рослинне масло. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем.
пісний капустяний пиріг - фото крок 2
2. Постійно помішуючи, додайте підготовлену воду і розмішайте до однорідності. Додайте сіль і знову перемішайте. Форму змастіть рослинною олією і присипте цільнозерновий борошном.
пісний капустяний пиріг - фото крок 3
3. Викладіть підготовлену начинку і рівномірно її розподіліть. Зверху рівномірно залийте тестом і посипте кунжутом. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці до золотистої хрусткої скоринки. Смачного!

Схожі рецепти