Пісні тефтелі
(покроковий рецепт з фото)
Кращий рецепт пісних тефтелей з сочевиці і мигдальної муки. Дуже смачні, ситні, підходять до будь-якого гарніру. Ділюся рецептом!
Докладніше, як приготувати пісні тефтелі, читайте в описі нижче. Я гасила тефтелі в готовому томатному соусі для макаронів, але ви можете використовувати соус на свій смак. Замість сочевиці можна взяти варену нут або квасоля. Завдяки використанню глютену, тефтелі добре тримають форму, мають фактуру і не розвалюються.
- Сочевиця - 3/4 склянки (варена або консервована)
- Сухий глютен - 3/4 склянки
- Мигдаль - 1/2 склянки
- Харчові дріжджі - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1/2 штуки
- Вода - 1/2 склянки
- Бульйонний кубик - 1 штука (овочевий або грибний)
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець - 1/4 чайних ложки
- Томатний соус - 1/2 банки (для макаронів)
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 200 градусів.
У сковороді посмажте цибулю і часник в оливковій олії протягом декількох хвилин, поки цибуля не стане прозорим.
Подрібніть в кавомолці мигдаль в борошно. У блендері подрібніть приготований лук, часник, миндальную борошно і сочевицю до однорідної консистенції.
Перекладіть масу в миску, додайте глютен, італійські трави, харчові дріжджі, сіль і перець.
Змішайте ложкою або руками, поки маса не стане однорідною.
Розведіть бульйонний кубик в воді, додайте в миску і перемішайте до однорідного стану.
З тіста скачайте кульки. Викладіть їх на деко на пергаментний папір і випікайте 20 хвилин. Потім переверніть і запікайте ще 15 хвилин.
У сковороду або в каструлю з товстим дном налийте томатний соус, тушкуйте в ньому тефтелі 10 хвилин.
Пісні тефтелі готові, смачного!