Пиріжки з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Наскучили пиріжки з картоплею? Тоді спробуйте приготувати не менш смачні пиріжки з рисом. Ніжні пиріжки стануть відмінним блюдом в будь-який час дня. Обов'язково приготуйте!
Відразу скажу, що, як і будь-які пиріжки з дріжджового тіста, ці будуть жирними, адже доведеться багато масла на жарку витратити. Для приготування пиріжків з рисом нам знадобиться круглий рис і яйця за смаком. Можете ще в начинку покласти зелень. Дивимося далі докладний рецепт.
- Борошно - 800 грам
- Молоко - 2 склянки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 1-2 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі - 25 грам
- Мал - 1, 5 склянки
- Яйця - 3-4 штук
- Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 Склянка

Масло вершкове розтопіть.

Борошно просійте, дріжджі розведіть у воді. Замісити тісто. Молоко змішайте з дріжджами, борошном, спеціями і яйцями (1-2) штуки. Введіть масло.

Нехай підходить години 2-3. Тісто потрібно обминати кожну годину.

Для начинки відварити яйця

Те ж саме проробимо і з рисом.

Подрібніть яйця будь-яким зручним для вас способом.

Змішуємо їх з рисом, додаємо улюблені спеції.

Тісто розділяємо на невеликі кульки. Кожен розгортаємо, в центр викладаємо начинку. Формуємо пиріжки.

Обсмажуємо їх в олії до золотистого кольору.

Ось вони - пиріжки з рисом! Смачного!