Пиріжки з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Наскучили пиріжки з картоплею? Тоді спробуйте приготувати не менш смачні пиріжки з рисом. Ніжні пиріжки стануть відмінним блюдом в будь-який час дня. Обов'язково приготуйте!
Опис приготування:
Відразу скажу, що, як і будь-які пиріжки з дріжджового тіста, ці будуть жирними, адже доведеться багато масла на жарку витратити. Для приготування пиріжків з рисом нам знадобиться круглий рис і яйця за смаком. Можете ще в начинку покласти зелень. Дивимося далі докладний рецепт.
- Борошно - 800 грам
- Молоко - 2 склянки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 1-2 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі - 25 грам
- Мал - 1, 5 склянки
- Яйця - 3-4 штук
- Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 Склянка
Масло вершкове розтопіть.
Борошно просійте, дріжджі розведіть у воді. Замісити тісто. Молоко змішайте з дріжджами, борошном, спеціями і яйцями (1-2) штуки. Введіть масло.
Нехай підходить години 2-3. Тісто потрібно обминати кожну годину.
Для начинки відварити яйця
Те ж саме проробимо і з рисом.
Подрібніть яйця будь-яким зручним для вас способом.
Змішуємо їх з рисом, додаємо улюблені спеції.
Тісто розділяємо на невеликі кульки. Кожен розгортаємо, в центр викладаємо начинку. Формуємо пиріжки.
Обсмажуємо їх в олії до золотистого кольору.
Ось вони - пиріжки з рисом! Смачного!