Рецепт Пиріжки з рисом і куркою фото

Пиріжки з рисом і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю , На полуденок , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Нещодавно натрапив на рецепт приготування пиріжків з рисом і куркою. Мені дуже сподобалося, тому я б хотів їм поділитися.

Опис приготування:

Це дуже простий рецепт приготування пиріжків з рисом і куркою. Отже, покроково:

1. Дістаємо листкове тісто, щоб воно розморозити.

2. Промиваємо, нарізаємо НЕ невеликі шматочки філе. Відварюємо його в каструлі на повільному вогні в воді.

3. Тепер беремо рис, промиваємо його в холодній воді. Відварюємо до готовності.

4. Відварюємо два яйця. По готовності нарізаємо яйця дрібними кубиками.

5. Яйця, рис і філе складаємо в одну миску, перемішуємо. Додаємо сіль, перець.

6. За цей час тісто повинно було повністю розморозитися. Розкачуємо тісто, ділимо на кілька частин.

7. Кладемо начинку, загортаємо навколо неї тісто. Тісто посипати зверху кунжутом.

8. Розбиваємо яйце в миску, розмішуємо. Масою змащуємо пиріжки.

9. Тепер кладемо пиріжки на деко, змащений олією і залишаємо в духовці при температурі 180 градусів, поки не підрум'яняться.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Куряче філе - 500 грам
  • Мал - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Кунжут - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Це дуже простий рецепт приготування пиріжків з рисом і куркою. Отже, покроково:

1. Дістаємо листкове тісто, щоб воно розморозити.

2. Промиваємо, нарізаємо НЕ невеликі шматочки філе. Відварюємо його в каструлі на повільному вогні в воді.

3. Тепер беремо рис, промиваємо його в холодній воді. Відварюємо до готовності.

4. Відварюємо два яйця. По готовності нарізаємо яйця дрібними кубиками.

5. Яйця, рис і філе складаємо в одну миску, перемішуємо. Додаємо сіль, перець.

6. За цей час тісто повинно було повністю розморозитися. Розкачуємо тісто, ділимо на кілька частин.

7. Кладемо начинку, загортаємо навколо неї тісто. Тісто посипати зверху кунжутом.

8. Розбиваємо яйце в миску, розмішуємо. Масою змащуємо пиріжки.

9. Тепер кладемо пиріжки на деко, змащений олією і залишаємо в духовці при температурі 180 градусів, поки не підрум'яняться.

Схожі рецепти