Пиріг з м'ясом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Дізнайтеся, як приготувати пиріг з м'ясом і картоплею, і в вашому меню з'явиться ще одне смачне і ситне блюдо! Чоловіки від цього пирога в захваті.
Цей пиріг хороший з ранку, на сніданок, і в обідній "перекус" на роботі, в школі або інституті, і в якості ситного швидкого полудня. Тісто нескладне, начинка - бюджетна (картопля, самі розумієте, дешевше м'яса буде, а тут її половина від загальної маси начинки).
І смачно виходить! особливо - зі свіжим огірочком-помідором. Гарячий пиріг з м'ясом і картоплею рекомендую подавати зі сметаною, а холодний хороший із солодким чаєм або компотом.
Загалом, рецепт приготування пирога з м'ясом і картоплею вам стане в нагоді, я впевнена!
- Борошно - 2, 5 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Оцет 7% - 3 чайних ложки
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-4 штук
- Вода холодна - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Заморожене вершкове масло натерти на крупній тертці прямо в посіяну борошно, постійно помішуючи пальцями.
У стандартний стакан розіб'ємо яйце, виллємо оцет і доллємо до краю холодної води.
Виллємо в олійно-борошняну суміш.
У стандартний стакан розіб'ємо яйце, виллємо оцет і доллємо до краю холодної води.
Виллємо в олійно-борошняну суміш.
Швидко замісити тісто, сформуємо з нього кулю, засунь в поліетиленовий пакет і відправимо в холодильник на 1 час.
Чистий і narezhem цибулю.
Картопля вимиємо, очистимо від шкірки і нарізаємо досить тонкими брусочками.
Тісто дістанемо і розділимо на дві нерівні частини.
Велику розкачати в пласт за розмірами дека.
Велику розкачати в пласт за розмірами дека.
У фарш додати сіль, перець, трохи холодної води і ретельно перемішати.
На пласт тесту шарами викладаємо начинку - картопля (присолити), цибуля, фарш.
Потім розгортаємо ще один пласт і накриваємо їм пиріг.
Потім розгортаємо ще один пласт і накриваємо їм пиріг.
Zashtipиvaem кінець, наколюємо виделкою в декількох місцях і відправляємо в розігріту до 200 ° С духовку на 40-50 хвилин.
Готовий пиріг злегка охолоджуємо, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо на стіл.
Готовий пиріг злегка охолоджуємо, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо на стіл.