Пиріг з лаваша з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом дуже смачного пирога з лаваша з кабачками. Пиріг виходить, як бюджетна версія пирога на тесті філо - тонкі хрусткі шари і соковита начинка.
Нижче я дам докладний опис, як приготувати пиріг з лаваша з кабачками. Лаваш вибирайте самий м'який, щоб зручніше було викладати в форму. Найзручніше випікати такий пиріг в рознімної формі. Кількість інгредієнтів в рецепті розраховане на форму діаметром 18 см. Беріть мій рецепт на замітку, якщо хочете приготувати щось просте, але цікаве!
- Лаваш - 150-200 грам
- Тофу - 150 грам
- Сир - 50 грам
- Кабачок - 1 штука
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Натріть тофу і сир на крупній тертці.
Окремо натріть кабачок з шкіркою. Дайте йому трохи постояти, а потім відіжміть від зайвої рідини.
Злиття тофу, сир і кабачок. Додайте майонез, харчові дріжджі, сіль і перець.
У форму для випічки викладіть один шар лаваша. Змастіть рослинним маслом. Викладіть ще один шар лаваша поперек. У центр перекладіть начинку.
Загорніть краї лаваша так, щоб він повністю покривав діаметр форми для випічки, зайве відріжте. Змастіть верхівку рослинним маслом. Випікайте пиріг у духовці 30-35 хвилин при температурі 170 градусів.
Пиріг з лаваша з кабачками готовий, смачного!