Рецепт Пиріг з куркою і сиром фото

Пиріг з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Рецепт приготування пирога з куркою і сиром. У процесі приготування пиріг виходить ніжним, розсипчастим і дуже смачним.

Опис приготування:

Для приготування пирога з даного рецептом використовують готове листкове тісто, хоча можна замісити тісто самим. У начинку для пирога йдуть курка, ріпчаста цибуля і твердий сир.

  • Ріпчастої цибулі - 2 штуки
  • Листкове тісто - 1 кілограм
  • Панірувальних сухарів - 100 грам
  • Курка - 1 кілограм
  • Твердого сиру - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
пиріг з куркою і сиром - фото крок 1
1. Приготуємо всі продукти. Очищаємо від лушпиння цибулю, в холодній воді його промиваємо. Потім дрібно його нарізаємо. Промиваємо в проточній холодній воді курку, і цілком ставимо її відварюватися. Потім курку виймаємо, даємо їй охолонути, і відокремлюємо від кісток м'ясо. Дрібно його нарізаємо.
пиріг з куркою і сиром - фото крок 2
2. На дві нерівні частини поділяємо тісто, більшу частину розгортаємо в пласт приблизно один сантиметр, викладаємо на лист.
пиріг з куркою і сиром - фото крок 3
3. Приготовим начинку. Дрібно нарізану цибулю змішуємо з м'ясом, додаємо натертий на дрібній тертці сир, розбиваємо одне яйце, перчим, солимо і гарненько все перемішуємо. На тісто викладаємо начинку, по поверхні тесту рівномірно розподіляємо.
пиріг з куркою і сиром - фото крок 4
4. Тонко розгортає менший шматок тексту, потім накриваємо їм начинку. У мисці збиваємо яйце, і змащуємо їм поверхню пирога.
пиріг з куркою і сиром - фото крок 5
5. Зверху пиріг посипаємо панірувальними сухарями. Відправляємо пиріг хвилин на двадцять п'ять-тридцять в попередньо розігріту духовку, температура сто дев'яносто градусів.
пиріг з куркою і сиром - фото крок 6
6. Потім пиріг виймаємо, даємо охолонути, і подаємо до столу.

Схожі рецепти