Рецепт Пиріг з какао фото

Пиріг з какао
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Какао
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Напевно ви хоч раз, але задавалися питанням, як приготувати пиріг з какао. Візьміть всі інгредієнти, змішайте їх, як зазначено в рецепті, спечіть і насолоджуйтеся чистим шоколадним смаком випічки.

Опис приготування:

Я особисто люблю багаті шоколадні торти, але цей пиріг підкорив мене поєднанням простоти і смаку. Він має деяку гірчинку, чому може не припасти до вподоби любителям нудотно солодких десертів. Але якщо ви справжній цінитель шоколадних смаків, приготуйте його обов'язково.

  • Борошно універсальна - 300 грам
  • Какао-порошок - 96 грам (несолодкий)
  • Сода харчова - 6 грам
  • Сіль - 3, 5 грами
  • Олія - 170 грам (беріть несолоне розм'якшене масло)
  • Коричневий цукор - 385 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Екстракт ванілі - 6 мілілітрів
  • Вода - 320 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 50 грам (для сервіровки)
1
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Круглу форму для випічки присипте борошном. Для цього рецепта підходить форма діаметром 22, 5 см і заввишки 5 см. Я взяла – 24 х 6 см.
2
Змішайте борошно, какао, харчову соду і сіль. Відкладіть.
3
На середній швидкості міксера збийте масло і коричневий цукор до білої і пухнастої маси. Додавайте по одному яйцю, добре збиваючи після кожного додавання. Вмішайте ваніль.
4
Додавайте сухі компоненти в масляну суміш партіями, чергуючи з водою. Починайте і закінчуйте борошном. Перемішуйте до з'єднання інгредієнтів.
5
Вилийте тісто в підготовлену форму. Випікайте 55-60 хвилин, поки зубочистка, встромлена в центр випічки, не буде виходити чистою і сухою.
6
Охолодіть у формі протягом години. Переверніть на решітку, потім покладіть на тарілку сервіровки. Присипте цукровою пудрою перед подачею.

Схожі рецепти