Пиріг з грушевого варення
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати пиріг з грушевого варення? Скористайтеся цим рецептом, пиріг буде відмінним! готується швидко, виходить дуже ароматним і солодким, що дуже подобається дітям
Приготуємо пиріг з грушевого варення в домашніх умовах. Такий вид випічки вважається найпростішим, адже готується дуже швидко, без жодних хитрощів і кулінарних премудростей. Головне - виділити час, щоб тісто гарненько підійшло перед випічкою. Вдалого приготування!
- Грушеве варення - 0, 5 L (банку)
- Молоко - 1 Склянка
- Дріжджі - 25 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 600 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 100 грам
Змішайте в глибокій ємності тепле молоко з цукром, дріжджами і 100 грамами борошна.
Ставимо опару в тепле місце на 1 час, щоб тісто підійшло.
Яйце збиваємо з сіллю. Вершкове масло розтопіть.
З'єднуємо опару з яйцем, вершковим маслом і просіяного борошном. Замішуємо тісто. Знову ставимо його в тепле місце на 1, 5 годину.
Тісто розділіть на велику і малу частину. Велику розкачати на столі присипаному борошном. Перекладіть тонкий шар тіста в форму, застелену пергаментом.
Викладіть на тісто грушеве варення.
З тесту формуємо боки і верхівку (сіточкою). Всі краї ретельно защипуємо. Також необхідно змастити тісто жовтком. Ми залишаємо пиріг в теплому місці, щоб трохи підійшов, а потім випікаємо в духовці до готовності, температура - 180 градусів.
Смачного!