Рецепт Пиріг з грушевого варення фото

Пиріг з грушевого варення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете дізнатися, як приготувати пиріг з грушевого варення? Скористайтеся цим рецептом, пиріг буде відмінним! готується швидко, виходить дуже ароматним і солодким, що дуже подобається дітям

Опис приготування:

Приготуємо пиріг з грушевого варення в домашніх умовах. Такий вид випічки вважається найпростішим, адже готується дуже швидко, без жодних хитрощів і кулінарних премудростей. Головне - виділити час, щоб тісто гарненько підійшло перед випічкою. Вдалого приготування!

  • Грушеве варення - 0, 5 L (банку)
  • Молоко - 1 Склянка
  • Дріжджі - 25 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 600 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 100 грам
пиріг з грушевого варення - фото крок 1
Змішайте в глибокій ємності тепле молоко з цукром, дріжджами і 100 грамами борошна.
пиріг з грушевого варення - фото крок 2
Ставимо опару в тепле місце на 1 час, щоб тісто підійшло.
пиріг з грушевого варення - фото крок 3
Яйце збиваємо з сіллю. Вершкове масло розтопіть.
пиріг з грушевого варення - фото крок 4
З'єднуємо опару з яйцем, вершковим маслом і просіяного борошном. Замішуємо тісто. Знову ставимо його в тепле місце на 1, 5 годину.
пиріг з грушевого варення - фото крок 5
Тісто розділіть на велику і малу частину. Велику розкачати на столі присипаному борошном. Перекладіть тонкий шар тіста в форму, застелену пергаментом.
пиріг з грушевого варення - фото крок 6
Викладіть на тісто грушеве варення.
пиріг з грушевого варення - фото крок 7
З тесту формуємо боки і верхівку (сіточкою). Всі краї ретельно защипуємо. Також необхідно змастити тісто жовтком. Ми залишаємо пиріг в теплому місці, щоб трохи підійшов, а потім випікаємо в духовці до готовності, температура - 180 градусів.
пиріг з грушевого варення - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти