Пиріг з грибами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим способом, як приготувати пиріг з грибами і картоплею, - духмяний і ситніше страви не придумаєш, справжня окраса для вашого святкового столу. Спробуйте, це легко і економно!
Мій рецепт приготування пирога з грибами і картоплею не включає в себе підготовку тесту, так як вмілі господині напевно мають свій власний рецепт дріжджового тіста, а зайняті - завжди зможуть купити вже готове заморожене тісто.
1. Отже, Pime цибулю і свіжий, і нарізаємо тоненькими півкільцями або подрібнити в блендері.
2. Гриби теж обмиваємо і нарізаємо довільно, але тільки не дуже дрібно, - вони повинні почуватися в пирозі.
3. Картоплю миємо, чистимо як зазвичай, і нарізаємо тоненькими пластинками. Чим тонше, тим краще!
4. З підготовчим етапом у нас все, тепер підготуємо форму для запікання з бортиками. Змащуємо її маслом, або ж застилає папером для запікання.
5. Акуратно розрівнюємо тісто, формуючи бортики.
6. Тепер приблизно половину сметани виливаємо на тісто, і razravnivaem.
7. Викладаємо печериці, трохи їх солимо і перчимо, і викладаємо шар цибулі. Поверх лука - шар картоплі.
8. Картоплю смажена залишками сметани, солимо і посипаємо тертим сиром. І - в духовку на півгодини.
Готово! Звичайно ж, варто виходити з особливостей вашої духовки, можливо буде потрібно більше часу, щоб картопля пропеклась. Але в цілому разом з підготовкою тесту у мене пішов годину на підготовку, і особливих зусиль у мене на це не пішло. Так що геть сумніви, спробуйте і ви цей класичний рецепт пирога з грибами і картоплею!
- Тісто дріжджове - 400 грам
- Печериці - 300 грам
- Картопля - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Крем - 100 грам (можна використовувати майонез)
1. Отже, Pime цибулю і свіжий, і нарізаємо тоненькими півкільцями або подрібнити в блендері.
2. Гриби теж обмиваємо і нарізаємо довільно, але тільки не дуже дрібно, - вони повинні почуватися в пирозі.
3. Картоплю миємо, чистимо як зазвичай, і нарізаємо тоненькими пластинками. Чим тонше, тим краще!
4. З підготовчим етапом у нас все, тепер підготуємо форму для запікання з бортиками. Змащуємо її маслом, або ж застилає папером для запікання.
5. Акуратно розрівнюємо тісто, формуючи бортики.
6. Тепер приблизно половину сметани виливаємо на тісто, і razravnivaem.
7. Викладаємо печериці, трохи їх солимо і перчимо, і викладаємо шар цибулі. Поверх лука - шар картоплі.
8. Картоплю смажена залишками сметани, солимо і посипаємо тертим сиром. І - в духовку на півгодини.
Готово! Звичайно ж, варто виходити з особливостей вашої духовки, можливо буде потрібно більше часу, щоб картопля пропеклась. Але в цілому разом з підготовкою тесту у мене пішов годину на підготовку, і особливих зусиль у мене на це не пішло. Так що геть сумніви, спробуйте і ви цей класичний рецепт пирога з грибами і картоплею!