Рецепт Пиріг в мультиварці фото

Пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Побалуйте себе і своїх близьких повітряної і ніжною випічкою. Читайте, як приготувати пиріг в мультиварці - досить простий у приготуванні, але дуже смачний.

Опис приготування:

Пиріг, приготований за цим рецептом, виходить надзвичайно ніжним і просто тане в роті, а сам рецепт цей прийшов до нас з грецької кухні (в Греції цей пиріг називається"Равану" ). Я розповім вам, як приготувати цей пиріг в мультиварці.

Рецепт:

1. Просійте борошно, змішайте з сіллю і розпушувачем.

2. Акуратно відокремте білки від жовтків. Білки приберіть в холодильник.

3. Жовтки ретельно розітріть разом з м'яким маслом, 60 грамами цукру і цедрою апельсина. Розтирайте до тих пір, поки цукор не розчиниться і не утвориться піна.

4. Після цього починайте акуратно вводити борошно (не переставайте постійно розмішувати тісто), а потім і манну крупу. Додайте сік апельсина. Залиште тісто настоюватися.

5. Поки тісто настоюється, збийте білки з половиною цукру (ще 60 грам). У вас повинна вийти дуже густа піна, яка буде тримати форму. Найкраще для цієї мети використовувати міксер.

6. Акуратно змішайте добре збиті білки і тісто. Чи не збивайте, інакше білки опаде.

7. Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і вилийте в неї тісто. Виберіть режим"Підігрів" і прогрійте мультиварку протягом 15 хвилин.

8. Випікайте пиріг протягом 50 хвилин, режим"Випічка" . Після закінчення програми відкрийте кришку і дайте пирога"подихати" . Готовий пиріг змастіть глазур'ю, варенням, або їжте без нічого.

Смачного! Тепер вам відомо, як приготувати смачний пиріг в мультиварці.


  • Борошно - 160 грам
  • Розпушувач - 3 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 6 штук
  • Цукор - 120 грам
  • Вершкове масло - 200 грам(Можно использовать жирную сметану.)
  • Апельсин - 1 штука(Лимон и грейпфрут также подойдут)
  • Манна крупа - 100 грам
  • Шоколадна глазур - 5 Ст. Ложок(Можно использовать варенье, згущене молоко, мідь - Усе, Что угодно.)
Пиріг, приготований за цим рецептом, виходить надзвичайно ніжним і просто тане в роті, а сам рецепт цей прийшов до нас з грецької кухні (в Греції цей пиріг називається"Равану" ). Я розповім вам, як приготувати цей пиріг в мультиварці.

Рецепт:

1. Просійте борошно, змішайте з сіллю і розпушувачем.

2. Акуратно відокремте білки від жовтків. Білки приберіть в холодильник.

3. Жовтки ретельно розітріть разом з м'яким маслом, 60 грамами цукру і цедрою апельсина. Розтирайте до тих пір, поки цукор не розчиниться і не утвориться піна.

4. Після цього починайте акуратно вводити борошно (не переставайте постійно розмішувати тісто), а потім і манну крупу. Додайте сік апельсина. Залиште тісто настоюватися.

5. Поки тісто настоюється, збийте білки з половиною цукру (ще 60 грам). У вас повинна вийти дуже густа піна, яка буде тримати форму. Найкраще для цієї мети використовувати міксер.

6. Акуратно змішайте добре збиті білки і тісто. Чи не збивайте, інакше білки опаде.

7. Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом і вилийте в неї тісто. Виберіть режим"Підігрів" і прогрійте мультиварку протягом 15 хвилин.

8. Випікайте пиріг протягом 50 хвилин, режим"Випічка" . Після закінчення програми відкрийте кришку і дайте пирога"подихати" . Готовий пиріг змастіть глазур'ю, варенням, або їжте без нічого.

Смачного! Тепер вам відомо, як приготувати смачний пиріг в мультиварці.

Схожі рецепти