Пиріг на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Швидке і смачне рішення для обіду або ж просто новий спосіб урізноманітнити рутинний обідній набір продуктів - курку і картоплю. І все це про цей пиріг на сковороді в домашніх умовах!
Я думаю, що такий рецепт приготування пирога на сковороді припаде до душі всім любителям швидких і простих рецептів, які не потребують ні особливих зусиль, ні фінансових витрат. Тут же продукти всі доступні, так що я не бачу перешкод, чому б вам не впізнати, як приготувати пиріг на сковороді прямо зараз?
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 3 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 100 грам (половина - в начинку, половина - для тіста)
- Яйця - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Стегенця курячі - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Підготуємо начинку. Для цього на вершковому маслі обсмажити подрібнену цибулю, шматочки курки без кісточок і картопля. Солимо і перчимо до смаку.

2. Тепер робимо тісто. Змішаємо кефір, рослинна олія, топлене вершкове масло, оцет і розпушувач. Мука харчування, цукор і сіль, перемішаємо. Потім вбиваємо яйця і знову перемішати. Залишимо тісто на півгодини в холодильнику, а потім ділимо на дві частини і розгортаємо тонкі млинці.

3. Викладаємо одну корж на змащену маслом сковорідку.

4. Викладаємо начинку, ще раз солимо і перчимо.

5. Закриваємо інший коржем і ставимо на маленький вогонь. Через півгодини пиріг треба перевернути і стільки ж смажити з іншого боку.

6. Пиріг готовий! Кличте всіх до столу і насолоджуйтеся!