Осетинський пиріг на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас в запасі мало часу, а хочеться приготувати смачне і ситне блюдо - зробіть осетинський пиріг на сковороді. Це, звичайно, не традиційний пиріг, але теж дуже смачно.
Зазвичай пироги не готують на сковороді, але посмію назвати це блюдо пирогом, так як виходить не менш смачно, ніж в духовці, а готувати набагато простіше і швидше. Оперувати в хлібопічку інгредієнти для тіста, і поки вона працює, підготуйте начинку. Для цього зваріть картоплю, розімніть його в пюре, додайте тертий сир і перемішайте. Готове тісто розділити на частини, розплющите кожну з них в коржик, викладіть на коржі рівними частинами начинку. Краї коржика зберіть навколо начинки, вийшов колобок розімніть в тонкий пиріг. Випікаючи пирога на сухій розігрітій сковороді під кришкою до готовності. Потім змастіть їх вершковим маслом, викладіть стопкою один на одного і подайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!
- Борошно - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Дріжджі сухі - 10 грам
- Кефір - 150 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Картопля - 3-4 штук
- Перець мелений - За смаком



