Рецепт Пиріг на сироватці фото

Пиріг на сироватці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Будь-молочний продукт є відмінною основою для випічки. Від обраного напою залежить консистенція і смак тесту. Я перепробувала купу варіантів таких борошняних виробів, і поділюся ще одним.

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати пиріг на сироватці з родзинками. Легкий рецепт повсякденному випічки з найпростіших інгредієнтів. Тесту не потрібно настоюватися. Пиріг виходить всередині дуже м'яким, повітряним, а зовні запікається хрустка скоринка. Крім цього буде медовий аромат.

  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Борошно вівсяне - 1, 5 склянки
  • Сироватка - 1 Склянка
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Ізюм - 30 грам
пиріг на сироватці - фото крок 1
Змішайте обидва види борошна і соду.
пиріг на сироватці - фото крок 2
В іншій мисці змішайте сироватку з цукром, ваніліном і яйцями.
пиріг на сироватці - фото крок 3
Потім додайте олію і мед. Суміш перемішайте.
пиріг на сироватці - фото крок 4
Потім з'єднайте суху і молочну суміш. Замішайте рідке тісто.
пиріг на сироватці - фото крок 5
Додайте в тісто промитий і пропарений родзинки. Ще раз перемішайте.
пиріг на сироватці - фото крок 6
Запікайте пиріг при 190 градусах в духовці протягом 40 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти