Рецепт Пиріг на молоці фото

Пиріг на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Молоко , Вершкове масло , Виноград
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ділюся з вами простим і смачним рецептом, як приготувати пиріг на молоці з виноградом і апельсиновою цедрою. Поєднання смаків просто приголомшливе, обов'язково оціните це самі!

Опис приготування:

Тісто в пирозі виходить дуже ніжним і повітряним. Але для цього обов'язково добре збийте яйця, щоб тісто всотало киснем. Начинка надає йому соковитість і дуже приємний аромат апельсина.

  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 мілілітрів
  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Виноград - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка (погашена оцтом)
  • Ванілін - 1 щіпка
пиріг на молоці - фото крок 1
1. Розбийте яйця в глибоку миску, додайте цукор і збийте міксером до утворення піни.
пиріг на молоці - фото крок 2
2. Додайте молоко, рослинна олія, розтоплене вершкове масло. Перемішайте все до однорідності.
пиріг на молоці - фото крок 3
3. Соду погасите 9% -ним оцтом і відправте в яєчну суміш разом з просіяного борошном і ваніліном. Перемішайте.
пиріг на молоці - фото крок 4
4. Очистіть виноград від гілочок, натріть цедру апельсина. Додайте все в тісто і акуратно перемішайте.
пиріг на молоці - фото крок 5
5. Викладіть тісто у форму для випічки і розрівняйте. Випікайте при 180 градусах 50-60 хвилин.
пиріг на молоці - фото крок 6
6. Готовий пиріг присипте цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти