Рецепт Підлива до каші фото

Підлива до каші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Соуси

Мої домашні дуже не люблять їсти "просто кашу", тому доводиться вигадувати щось смачненьке, на цей раз я вам представляю дуже смачну підливу з курячої печінки до гречаної каші.

Печінка треба обваляти в борошні зі спеціями - найкраще це зробити, відправивши всі інгредієнти в пакет. На сковороді на олії смажимо цибулю і моркву, потім додаємо печінку, все обсмажуємо, заливаємо кефіром і тушкуємо до готовності. З кашею така підлива - смакота!

  • Куряча печінка - 1 кілограм
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 0, 5 Ст. Ложки
  • Крем - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
підлива до каші - фото крок 1
«Пелюстки» печінки поділяємо, видаляємо жир, з'єднувальні джгутики, перевіряємо, щоб не було жовчі.
підлива до каші - фото крок 2
Обсмажуємо до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю і натерту тонкою соломкою моркву.
підлива до каші - фото крок 3
Щоб печінка присмажилася вся відразу одночасно, запанірувати її краще за допомогою пакета, в іншому випадку, поки панірує один шматочок, другий вже підсмажиться. Складаємо печінку в пакет, засипаємо борошном, змішаної з сіллю і перцем, і перетрушувати.
підлива до каші - фото крок 4
Викладаємо печінку в сковороду з розігрітим маслом.
підлива до каші - фото крок 5
Швидко обсмажуємо з двох сторін.
підлива до каші - фото крок 6
Додаємо обсмажені овочі, перемішуємо.
підлива до каші - фото крок 7
Сметану розводимо водою, доводимо загальна кількість до 700 мл, додаємо по 1 дрібці солі і цукру, розмішуємо.
підлива до каші - фото крок 8
Заливаємо печінку сметанною заливкою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і під кришкою доводимо до загустіння.

Схожі рецепти