Рецепт Підлива до каші фото

Підлива до каші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Мої домашні дуже не люблять їсти"просто кашу" , тому доводиться вигадувати щось смачненьке, на цей раз я вам представляю дуже смачну підливу з курячої печінки до гречаної каші.

Опис приготування:

Печінка треба обваляти в борошні зі спеціями - найкраще це зробити, відправивши всі інгредієнти в пакет. На сковороді на олії смажимо цибулю і моркву, потім додаємо печінку, все обсмажуємо, заливаємо кефіром і тушкуємо до готовності. З кашею така підлива - смакота!

  • Куряча печінка - 1 кілограм
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 0, 5 Ст. Ложки
  • Крем - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
підлива до каші - фото крок 1
«Пелюстки» печінки поділяємо, видаляємо жир, з'єднувальні джгутики, перевіряємо, щоб не було жовчі.
підлива до каші - фото крок 2
Обсмажуємо до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю і натерту тонкою соломкою моркву.
підлива до каші - фото крок 3
Щоб печінка присмажилася вся відразу одночасно, запанірувати її краще за допомогою пакета, в іншому випадку, поки панірує один шматочок, другий вже підсмажиться. Складаємо печінку в пакет, засипаємо борошном, змішаної з сіллю і перцем, і перетрушувати.
підлива до каші - фото крок 4
Викладаємо печінку в сковороду з розігрітим маслом.
підлива до каші - фото крок 5
Швидко обсмажуємо з двох сторін.
підлива до каші - фото крок 6
Додаємо обсмажені овочі, перемішуємо.
підлива до каші - фото крок 7
Сметану розводимо водою, доводимо загальна кількість до 700 мл, додаємо по 1 дрібці солі і цукру, розмішуємо.
підлива до каші - фото крок 8
Заливаємо печінку сметанною заливкою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і під кришкою доводимо до загустіння.

Схожі рецепти