Піца за 30 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт виручає, коли хочеться піци, але немає часу на приготування. Завдяки швидким дріжджів тісто виходить м'яким і досить пишним без зайвого клопоту, залишається тільки додати начинку.
На все піде приблизно півгодини. Просто і швидко! Докладніше, як приготувати піцу за 30 хвилин, я розповім нижче. Для начинки ви можете використовувати будь-які овочі або гриби, а після випікання можна додати свіжий шпинат або рукколу.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Вода - 1 Склянка(1/2 склянка - в тісто, 1/2 склянка - в соус з кешью )
- Дріжджі - 6-7 грам (швидкодіючі)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Кешью - 30-40 грам
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 2/3 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Помідор - 1-2 штук
- Томатний соус - 3-4 Ст. Ложок (для піци)
- Італійські трави - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 250 градусів.
Змішайте борошно з дріжджами і сіллю, додайте теплу воду і розмішайте. Потім влийте оливкову олію і вимісити тісто, поки воно не стане еластичним.
Подрібніть кешью, крохмаль, сіль і харчові дріжджі до однорідного стану.
Потім нагрійте цю суміш на середньому вогні. Прогревайте, поки вона не загусне, постійно помішуючи.
Розкачайте тісто середньої товщини.
Змастіть тісто томатним соусом, потім викладіть соус з кешью і нарізані помідори. Зверху посипте італійськими травами. Випікайте піцу 10 хвилин.
Швидка піца готова, смачного!