Персиковий слаш
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування десерту з персиків
Кількість порцій: 2
- Персика - 2 штуки
- Персикового йогурту - 150 мілілітрів
- Кубиків льоду - 10 штук

Персики обдати окропом і зняти
Кутикули. Порізати четвертинками, очистити від кісточок і помістити в морозильну камеру мінімум на 2 немає.
Кутикули. Порізати четвертинками, очистити від кісточок і помістити в морозильну камеру мінімум на 2 немає.

Збити в блендері заморожені
Персики разом з йогуртом в однорідного стану. Продовжуючи збивати, поступово додавати кубики льоду.
Персики разом з йогуртом в однорідного стану. Продовжуючи збивати, поступово додавати кубики льоду.