Рецепт Печиво з побажаннями фото

Печиво з побажаннями
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Хочете зробити приємний сюрприз своїм гостям? Тоді приготуйте до їх приходу легендарні печеньки. Думаєте, складно? А ви прочитайте спочатку мій рецепт, як приготувати печиво з побажаннями.

Опис приготування:

Побажання бажано не писати від руки, щоб чорнило не розтеклися від зіткнення з гарячим тестом, а роздрукувати на принтері. Чудова китайська традиція печива з побажаннями давно стала популярною у всьому світі. Пишіть приємні слова для своїх друзів, і вечір обіцяє бути незабутнім!

  • Борошно - 30 грам
  • Вершкове масло - 25 грам(20 г для тесту, 5 г - для випікання.)
  • Яєчний білок - 2 штуки
  • Цукрова пудра - 30 грам
  • Сіль - 1 щіпка
1
Поставте розігріватися масло в невеликій ємності. В цей час збийте білки, додайте в них цукрову пудру і сіль, добре перемішайте.
2
Введіть в білок просіяне борошно і розігріте масло, знову перемішайте. Повинна вийти єдина маса.
3
Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть папір для випічки на деко, змастіть її маслом і ложкою аакуратно викладайте готове тісто на папір кружками так, щоб між ними залишалося відстань (оскільки гуртки будуть трохи розтікатися).
4
Випікайте 11 хвилин кружечки тесту.
5
Дістаньте їх з духовки і викладіть на ще гаряче і еластичне тісто записочки з побажаннями.
6
Одягніть спеціальні рукавички, щоб не обпектися! Зігніть кожен кружечок навпіл, притиснувши один до одного тільки його краю.
7
Візьміть кухоль і використовуйте її бортик для того, щоб надати печінкою необхідну вигнуту форму. Для цього його необхідно зігнути рівно навпіл так, щоб кінці печива як би торкалися одне один одного через кружку. Потрібно потримати печиво в такому вигляді, щоб воно встигло злегка охолонути і прийняти форму.
8
Потім візьміть спеціальну форму для випікання мафінів. Розкладіть ваше печиво по формах і випікайте ще 5 хвилин. Готово!

Схожі рецепти