Печиво з маком на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте своїх рідних смачним печивом. Цей нескладний рецепт, як приготувати печиво з маком на швидку руку, врятує вас, якщо потрібно швидко організувати вкусняшку до чаю. Спробуйте!
На приготування печива у вас піде близько 30 хвилин. Це дуже швидка випічка. Виходить розсипчасте печиво з приємним смаком підсмаженого маку. Приготоване тісто можна зберігати в морозилці до наступного разу.
- Борошно - 450 грам
- Розпушувач - 9 грам
- Мак - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Олія - 200 грам
- Крем - 125 грам
- Яйце - 1 штука
1. Борошно просійте, щоб вона набралася кисню, а в тесті не було грудочок.
2. У чашу міксера до борошна додайте розпушувач, ваніль, цукор, мак. Потім сметану, яйце і м'яке вершкове масло, все перемішайте до однорідності. Можна вимішувати і вручну.
3. В отримане тісто додайте ще 3 столові ложки борошна і замішують його, поки воно не перестане липнути до рук.
4. Отримане тісто розділити на 4 частини, кожну з них розкачати на пергаменті в пласт 0, 5 см. Поверхня прикрасьте фігурної качалкою або ребром ножа.
5. Видавіть фігури з тіста тієї форми, яка вам подобається.
6. Випікайте заготовки на пергаменті при температурі 180 градусів 15 хвилин.