Печиво на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо раптово захотілося солоденького, то обов'язково потрібно мати на прикметі хоча б один вдалий і простий рецепт печива на швидку руку. Саме такий варіант хочу запропонувати вам на замітку.
1. Насамперед потрібно включити духовку і як слід її розігріти.
2. Вершкове масло з'єднати з цукром і добре збити, поки маса не стане пишною, а цукор не розчиниться.
3. Додати яйце і продовжити збивання.
4. Борошно всипати в глибоку миску з сіллю, ваніліном і розпушувачем, перемішати, а потім просіяти. Також в цей рецепт приготування печива на швидку руку можна додати дрібку кориці.
5. З'єднати сухі інгредієнти з маслом в кілька етапів, щоб тісто вийшло однорідним. Також це дозволить контролювати консистенцію тесту, щоб не зробити його занадто щільним.
6. Доповнити смак випічки можна будь-якими сухофруктами, цукатами або горішками, які опиняться під рукою. Їх потрібно лише трохи подрібнити і відразу відправити в тісто.
7. Як слід перемішати і сформувати невеликі кульки. Викласти на пергамент і відправити в духовку.
8. Випікати печиво на швидку руку в домашніх умовах близько 10 хвилин, а потім відключити духовку і залишити там печиво ще на 2-3 хвилини.
Перед подачею його можна присипати цукровою пудрою, але тільки коли воно як слід охолоне.
- Борошно - 250 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 щіпка
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 150-200 грам
- Яйце - 1 штука
- Ванілін - 1 щіпка
- Горіхи - За смаком (сухофрукти, Шоколадная крошка и т.Д. )
2. Вершкове масло з'єднати з цукром і добре збити, поки маса не стане пишною, а цукор не розчиниться.
3. Додати яйце і продовжити збивання.
4. Борошно всипати в глибоку миску з сіллю, ваніліном і розпушувачем, перемішати, а потім просіяти. Також в цей рецепт приготування печива на швидку руку можна додати дрібку кориці.
5. З'єднати сухі інгредієнти з маслом в кілька етапів, щоб тісто вийшло однорідним. Також це дозволить контролювати консистенцію тесту, щоб не зробити його занадто щільним.
6. Доповнити смак випічки можна будь-якими сухофруктами, цукатами або горішками, які опиняться під рукою. Їх потрібно лише трохи подрібнити і відразу відправити в тісто.
7. Як слід перемішати і сформувати невеликі кульки. Викласти на пергамент і відправити в духовку.
8. Випікати печиво на швидку руку в домашніх умовах близько 10 хвилин, а потім відключити духовку і залишити там печиво ще на 2-3 хвилини.
Перед подачею його можна присипати цукровою пудрою, але тільки коли воно як слід охолоне.