Рецепт Печиво на швидку руку фото

Печиво на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Пісні страви
Для дітей, На швидку руку, Десерт
Випічка, Печиво

Якщо раптово захотілося солоденького, то обов'язково потрібно мати на прикметі хоча б один вдалий і простий рецепт печива на швидку руку. Саме такий варіант хочу запропонувати вам на замітку.

1. Насамперед потрібно включити духовку і як слід її розігріти.

2. Вершкове масло з'єднати з цукром і добре збити, поки маса не стане пишною, а цукор не розчиниться.

3. Додати яйце і продовжити збивання.

4. Борошно всипати в глибоку миску з сіллю, ваніліном і розпушувачем, перемішати, а потім просіяти. Також в цей рецепт приготування печива на швидку руку можна додати дрібку кориці.

5. З'єднати сухі інгредієнти з маслом в кілька етапів, щоб тісто вийшло однорідним. Також це дозволить контролювати консистенцію тесту, щоб не зробити його занадто щільним.

6. Доповнити смак випічки можна будь-якими сухофруктами, цукатами або горішками, які опиняться під рукою. Їх потрібно лише трохи подрібнити і відразу відправити в тісто.

7. Як слід перемішати і сформувати невеликі кульки. Викласти на пергамент і відправити в духовку.

8. Випікати печиво на швидку руку в домашніх умовах близько 10 хвилин, а потім відключити духовку і залишити там печиво ще на 2-3 хвилини.

Перед подачею його можна присипати цукровою пудрою, але тільки коли воно як слід охолоне.


  • Борошно - 250 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 150-200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Горіхи - За смаком (сухофрукти, Шоколадная крошка и т.Д. )
1. Насамперед потрібно включити духовку і як слід її розігріти.

2. Вершкове масло з'єднати з цукром і добре збити, поки маса не стане пишною, а цукор не розчиниться.

3. Додати яйце і продовжити збивання.

4. Борошно всипати в глибоку миску з сіллю, ваніліном і розпушувачем, перемішати, а потім просіяти. Також в цей рецепт приготування печива на швидку руку можна додати дрібку кориці.

5. З'єднати сухі інгредієнти з маслом в кілька етапів, щоб тісто вийшло однорідним. Також це дозволить контролювати консистенцію тесту, щоб не зробити його занадто щільним.

6. Доповнити смак випічки можна будь-якими сухофруктами, цукатами або горішками, які опиняться під рукою. Їх потрібно лише трохи подрібнити і відразу відправити в тісто.

7. Як слід перемішати і сформувати невеликі кульки. Викласти на пергамент і відправити в духовку.

8. Випікати печиво на швидку руку в домашніх умовах близько 10 хвилин, а потім відключити духовку і залишити там печиво ще на 2-3 хвилини.

Перед подачею його можна присипати цукровою пудрою, але тільки коли воно як слід охолоне.

Схожі рецепти