Печиво з кокосової стружки
(покроковий рецепт з фото)
Печиво дивно смачне, ніжне й ароматне. Можна зберігати його в герметичному контейнері в холодильнику кілька тижнів. Для вас спосіб, як приготувати печиво з кокосової стружки.
У приготуванні такого печива немає ніяких складнощів. Регулюйте солодкість на свій смак. Вийде велика порція печива, якщо вам потрібно менше, скоротіть кількість продуктів. Готове печиво можна прикрасити розтопленим шоколадом або додайте до нього горіхи.
- Кокосова стружка - 11 Склянка
- Згущене молоко - 460 грам
- Мигдальний екстракт - 2 чайних ложки
- Курячі білки - 4 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. У миску вилийте згущене молоко, додайте мигдальний екстракт.
2. У чашу міксера викладіть охолоджені курячі білки, додайте до них сіль.
3. Збийте білки до утворення піни, близько 4-5 хвилин.
4. Акуратно викладіть збиті білки в миску до згущеному молоці.
5. Додайте кокосову стружку і перемішайте все.
6. Застеліть деко пергаментом. Змочіть руки у воді і зачерпніть трохи тесту, скачайте в кульку і викладіть на деко.
7. Запікайте печиво в розігрітій до 170 градусів духовці близько 25 хвилин, перевертаючи деко 2-3 рази.
8. Готове печиво дістаньте з духовки і залиште на 3-5 хвилин для охолодження. Смачного!