Печиво «Рогалики»
(покроковий рецепт з фото)
До чаю або на сніданок, в якості перекусу або десерту - печиво "рогалики" в домашніх умовах стануть просто знахідкою. Вони можуть бути з будь-якою начинкою, спеціями, найрізноманітніших форм і розмірів.
Це дивно простий рецепт печива "рогалики", яке може бути як солодкою, так і солонуватим, наприклад. В даному випадку воно без начинки, однак при бажанні в тісто можна загорнути будь-яке варення, свіжі фрукти або горіхи, наприклад.
- Борошно - 200-250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 200 грам
- Сир - 50 грам (по бажанню)
- Розпушувач - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 За смаком
1. Вершкове масло покришити ножем на невеликі шматочки. Борошно з сіллю і розпушувачем просіяти і з'єднати з маслом. Руками або за допомогою кухонної техніки ретельно перемішати все до однорідності.
2. Додати сир і цукор за смаком. В цей рецепт приготування печива Рогалики використовується також невелика кількість тертого сиру, який надає печінкою особливу пікантність.
3. Ретельно вимісити тісто.
4. Тісто розділити на 2-3 частини.
5. Одну частину розкачати на робочій поверхні, інше - прибрати на час в холодильник.
6. Нарізати тісто однаковими шматочками. На широкий край можна викласти будь-яку начинку за смаком. Так як це простий рецепт печива "рогалики", в даному випадку воно буде без начинки.
7. На деко, застелений папером для випічки, викласти готове печиво. Надіслати лист в розігріту духовку.
8. Приблизно через 25-35 хвилин печиво "рогалики" в домашніх умовах буде готово. Трохи остудивши, його можна подавати до столу.