Рецепт Печиво «Рогалики» фото

Печиво «Рогалики»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт, Полудень
Випічка, Печиво

До чаю або на сніданок, в якості перекусу або десерту - печиво "рогалики" в домашніх умовах стануть просто знахідкою. Вони можуть бути з будь-якою начинкою, спеціями, найрізноманітніших форм і розмірів.

Це дивно простий рецепт печива "рогалики", яке може бути як солодкою, так і солонуватим, наприклад. В даному випадку воно без начинки, однак при бажанні в тісто можна загорнути будь-яке варення, свіжі фрукти або горіхи, наприклад.

  • Борошно - 200-250 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир - 200 грам
  • Сир - 50 грам (по бажанню)
  • Розпушувач - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 За смаком
печиво
1. Вершкове масло покришити ножем на невеликі шматочки. Борошно з сіллю і розпушувачем просіяти і з'єднати з маслом. Руками або за допомогою кухонної техніки ретельно перемішати все до однорідності.
печиво
2. Додати сир і цукор за смаком. В цей рецепт приготування печива Рогалики використовується також невелика кількість тертого сиру, який надає печінкою особливу пікантність.
печиво
3. Ретельно вимісити тісто.
печиво
4. Тісто розділити на 2-3 частини.
печиво
5. Одну частину розкачати на робочій поверхні, інше - прибрати на час в холодильник.
печиво
6. Нарізати тісто однаковими шматочками. На широкий край можна викласти будь-яку начинку за смаком. Так як це простий рецепт печива "рогалики", в даному випадку воно буде без начинки.
печиво
7. На деко, застелений папером для випічки, викласти готове печиво. Надіслати лист в розігріту духовку.
печиво
8. Приблизно через 25-35 хвилин печиво "рогалики" в домашніх умовах буде готово. Трохи остудивши, його можна подавати до столу.

Схожі рецепти