Пастила з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і корисна солодкість, здорова заміна покупного жувального мармеладу, який люблять діти, а також прекрасний спосіб утилізації яблучного врожаю. Дивіться, як приготувати пастилу з яблук.
Саме яблучна пастила зробила знаменитої цей вид солодощів. Вона з самого моменту появи ласощі була найпопулярнішою і залишається такою сьогодні. Мінімум затрат, максимум користі. Крім того, завдяки чисто фруктовому наповненню, пастила незамінна в дієтичному харчуванні і в ситуаціях, коли просто хочеться чогось пожувати.
- Яблука - 1 кілограм
- Вода - 1 Склянка
Помийте, очистіть і наріжте скибочками, видаляючи серцевину з насінням.
Поставте воду і проваріть яблука до м'якості.
Готові яблука за допомогою блендера подрібніть до стану пюре. Це пюре викладіть тонким шаром на деко, застелений фольгою.
Ставте в духовку підсушувати пастилу при 40 градусах до повного висихання.