Рецепт Пастила з яблук фото

Пастила з яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На полуденок
Десерти , Пастилки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Смачна і корисна солодкість, здорова заміна покупного жувального мармеладу, який люблять діти, а також прекрасний спосіб утилізації яблучного врожаю. Дивіться, як приготувати пастилу з яблук.

Опис приготування:

Саме яблучна пастила зробила знаменитої цей вид солодощів. Вона з самого моменту появи ласощі була найпопулярнішою і залишається такою сьогодні. Мінімум затрат, максимум користі. Крім того, завдяки чисто фруктовому наповненню, пастила незамінна в дієтичному харчуванні і в ситуаціях, коли просто хочеться чогось пожувати.

  • Яблука - 1 кілограм
  • Вода - 1 Склянка
пастила з яблук - фото крок 1
Помийте, очистіть і наріжте скибочками, видаляючи серцевину з насінням.
пастила з яблук - фото крок 2
Поставте воду і проваріть яблука до м'якості.
пастила з яблук - фото крок 3
Готові яблука за допомогою блендера подрібніть до стану пюре. Це пюре викладіть тонким шаром на деко, застелений фольгою.
пастила з яблук - фото крок 4
Ставте в духовку підсушувати пастилу при 40 градусах до повного висихання.

Схожі рецепти